Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του TractioN για φέτος (+video)

Επιτέλους, το TractioN επιστρέφει και πάλι για 21η σεζόν! Ας δούμε τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σεζόν στις 24/11 στο Star Channel.

Βρείτε μας στο

Φαντάζει σαν όνειρο ότι το TractioN έγινε 21 ετών! Το κέφι και η διάθεση για έγκυρη ενημέρωση με έναν ανατρεπτικό τρόπο θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο, για ακόμη μία τηλεοπτική χρονιά.

Στο ξεκίνημα της 1ης εκπομπής για φέτος λοιπόν, ο Κώστας περιμένει τους συνεργάτες του για την πρώτη συνάντηση της σεζόν, αλλά μάταια… Εκείνοι ξυπνάνε σε ένα άγνωστο χώρο, αγνοώντας που πραγματικά βρίσκονται. Με ένα διαφορετικό τρόπο ενημερώνονται πως για να μπορέσουν να συμμετέχουν στην εκπομπή θα πρέπει να λύσουν μία σειρά από γρίφους σχετικούς με την ιστορία του TractioN ώστε να φτάσουν έγκαιρα στην συνάντηση…

Φυσικά από το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα νέα μοντέλα, τετράτροχα και δίτροχα. Έτσι ετοιμαστείτε να δείτε στην οθόνη σας:

Mercedes-AMG A45: Στην πίστα της Jarama, λίγο έξω από την Μαδρίτη, ο Μάνος οδηγεί την AMG A45 S με τον δυνατότερο 2λιτρο κινητήρα παραγωγής που αποδίδει 421 ίππους.

Peugeot 208: Στην Λισαβόνα, ο Κώστας οδηγεί το νέο, εντυπωσιακό Peugeot 208, με νέα εμφάνιση που θυμίζει concept car και πολλές καινοτομίες.

Ford Performance & Μ-SPORT: Ο Κώστας βρίσκεται στα άδυτα της M-Sport του Malcolm Wilson, που είναι η υπεύθυνη ομάδα για την συμμετοχή της Ford, στο WRC.

Yamaha Tenere: Η δυναμική επιστροφή ενός θρύλου που μετά από χρόνια προσεγγίζει τις ρίζες του βασισμένο στην αυθεντική συνταγή του Tenere. Ο Θανάσης και Ινώ, εμπνεύστηκαν από το σενάριο και βρήκαν το κατάλληλο σκηνικό.

Δείτε πιο κάτω το επίσημο trailer του πρώτου επεισοδίου του TractioN για την σεζόν 2019/2020.