Τι θα οδηγεί τα επόμενα χρόνια ο Lionel Messi; (+videos)

Μια από τις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως, η FC Barcelona, απέκτησε νέο επίσημο συνεργάτη σε αυτοκίνησης και κινητικότητας. Διαβάστε ποια εταιρεία είναι...

Βρείτε μας στο

Μια νέα συνεργασία με άρωμα Καταλονίας ξεκινάει στη Βαρκελώνη! Όπως έγινε επίσημα γνωστό η Cupra, μάρκα επιδόσεων της Seat, θα αποτελέσει για τα επόμενα 5 χρόνια τον επίσημο “Official Automotive & Mobility Partner” της FC Barcelona. Η συνεργασία δε θα περιοριστεί στον τομέα της αυτοκίνησης αλλά θα αφορά και σε καινοτόμα projects κινητικότητας, με επίκεντρο την έδρα της καταλανικής ομάδας, Camp Nou.

Η συμφωνία με μια ομάδα τόσο υψηλού προφίλ όσο η Barcelona, πιστοποιεί και τη διαρκή άνοδο τόσο της Seat, όσο και της Cupra. Όπως ανακοίνωσε η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία, η συνεργασία μεταξύ Cupra και FC Barcelona βασίζεται σε 3 κοινά χαρακτηριστικά:

  • Αμφότερες προέρχονται από τη Βαρκελώνη, την παγκόσμια εικόνα της οποίας θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω
  • Αμφότερες προωθούν το νέο. Στην περίπτωση της Cupra πρόκειται για καινοτομία και στην περίπτωση της FC Barcelona, για νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές
  • Τόσο η Cupra όσο και η FC Barcelona μοιράζονται κοινές αξίες πάθους, φιλοδοξίας και διέπονται από επαγγελματισμό

Μέσω της συνεργασίας τους, Cupra και FC Barcelona θέλουν να προσφέρουν νέες εμπειρίες στους οπαδούς της ομάδας σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, θα μετατρέψουν το στάδιο Camp Nou, σε εργαστήριο ανάπτυξης σχεδίων αστικής κινητικότητας, αναπτύσσοντας από κοινού λύσεις micromobility (μικροκινητικότητα) και electromobility (ηλεκτροκινητικότητα). Η συμφωνία περιλαμβάνει πολλές ακόμη δράσεις. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το ειδικό Cupra VIP Box και ειδική διαμόρφωση μιας περιοχής, όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να ανακαλύψουν την ισπανική μάρκα.

Δείτε το teaser της συνεργασίας μεταξύ Cupra και FC Barcelona

Αυτή η καινοτόμος συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο καταδεικνύει την ισχυρή μας δέσμευση στη μάρκα CUPRA και στη μελλοντική κινητικότητα στη Βαρκελώνη,” δήλωσε ο Luca de Meo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cupra.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, πρόσθεσε: “Γιορτάζουμε τη συνεργασία με την Cupra ως επίσημο Automotive and Mobility Partner της FC Barcelona. Βγαίνουμε μαζί σε ένα νέο δρόμο, βασισμένο σε κοινές αξίες όπως το πάθος, η φιλοδοξία και το ομαδικό πνεύμα. Μία καινοτόμος συνεργασία που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους οπαδούς μας σε όλον τον κόσμο, μέσω της οποίας θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη νέων λύσεων που θα βελτιώσουν την αστική κινητικότητα”.

Αν λοιπόν στο μέλλον δείτε σε εικόνες ή video το μεγάλο αστέρι της Barcelona, Lionel Messi, να οδηγεί ένα αυτοκίνητο της Cupra, μην εκπλαγείτε…

Δείτε ακόμη ένα video

mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr