Τι θα γίνει αν βάλουμε πετρέλαιο σε κινητήρα βενζίνης; (+video)

Η πλήρωση βενζίνης 100 οκτανίων σε ένα παλιό Lada δε δημιουργεί πρόβλημα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν το 20% του συνόλου του είναι πετρέλαιο;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παράβαση πρατήριο καυσίμων

Αν είστε κάτοχος αυτοκινήτου με κινητήρα βενζίνης, σίγουρα θα έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί αν τοποθετήσουμε πετρέλαιο στο ντεπόζιτο. Η μειωμένη τιμή είναι μεγάλο δέλεαρ, αλλά ο φόβος μίας πιθανής βλάβης τεράστιος.

Το ρωσικό κανάλι «Garage 54» είναι γνωστό για τις τρελές τροποποιήσεις σε παλιά αυτοκίνητα και κινητήρες. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής είναι ένα παλιό, ταλαιπωρημένο Lada. Ο κινητήρας βενζίνης καλείται να αντεπεξέλθει σε μία απαιτητική δοκιμασία, να λειτουργήσει με ένα μεγάλο ποσοστό πετρελαίου μέσα στο ντεπόζιτο.

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, προστέθηκαν τέσσερα διαφορετικά είδη βενζίνης και πετρελαίου. Συνολικά, ο ανεφοδιασμός περιλαμβάνει πέντε λίτρα από κάθε είδος βενζίνης, όπου όλα διαφοροποιούνται ως προς την περιεκτικότητά τους σε οκτάνια, και πέντε λίτρα πετρελαίου.

Ρωσία: Tο αυτοκίνητο που ξεπέρασε σε εξαγωγές το Lada Niva 

Άρα, στο σύνολο των 25 λίτρων καυσίμου, τα 20 λίτρα είναι βενζίνη και τα 5 πετρέλαιο. Συνεπώς, το ποσοστό του λάθους καυσίμου αποτελεί το 20% του συνόλου. Είναι, άραγε, αρκετό για να καταστρέψει τον κινητήρα η τουλάχιστον να προκαλέσει κάποιου είδους δυσλειτουργία; Την απάντηση θα την βρείτε στο video που ακολουθεί.

Εμείς αυτό που σας προτείνουμε είναι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί κατά τον ανεφοδιασμό. Η καύση πετρελαίου από έναν κινητήρα βενζίνης είναι ικανή να προκαλέσει σοβαρή ζημιά, αν είναι σε μεγάλη ποσότητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.