Τιμές ΜΙΝI: Στην Ελλάδα το ανανεωμένο μοντέλο σε όλες τις εκδόσεις

Η αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του ανανεωμένου MINI για τη χώρα μας, στις οποίες περιλαμβάνονται οι εκδόσεις με τρεις και πέντε πόρτες αλλά και το MINI Cabrio.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI τιμές Ελλάδα ανανεωμένο μοντέλο 2021

Η γκάμα του MINI για το τρίθυρο, πεντάθυρο αλλά και Cabrio μοντέλο πέρασε από ένα μικρό αισθητικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα και πλέον οι νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά.

Αναφορικά με τις αλλαγές βλέπουμε προσθήκες στη γκάμα του στάνταρ και του προαιρετικού εξοπλισμού, νέους εξωτερικούς χρωματισμούς και ζάντες αλουμινίου και νέες επενδύσεις στο εσωτερικό. Τα παραπάνω συνοδεύονται από ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών για το πλαίσιο, αλλά και συστημάτων υποστήριξης οδήγησης, λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας, στις οποίες προχώρησε η βρετανική εταιρία.

Διαβάστε επίσης – MINI: Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική εταιρία του BMW Group. Πότε όμως;


Κυρίαρχα στοιχεία στην ανανεωμένη εμφάνιση των εν λόγω εκδόσεων είναι η χαρακτηριστική μάσκα, της οποίας το εξαγωνικό πλαίσιο καταλαμβάνει τώρα σημαντικά περισσότερο χώρο και οι στρογγυλοί προβολείς που αποτελούν σήμα κατατεθέν της MINI. Τα φώτα στάθμευσης αντικαθίστανται από κάθετους αεραγωγούς στα εξωτερικά άκρα, ώστε να δημιουργούνται τα “air curtains”, όπως τα αποκαλεί η MINI με όφελος και στον τομέα της αεροδυναμικής απόδοσης. Η κεντρική λωρίδα του προφυλακτήρα, που λειτουργεί και ως βάση πινακίδας κυκλοφορίας, είναι τώρα βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, ξεφεύγοντας από το μαύρο, ενώ οι προβολείς LED ανήκουν τώρα στον βασικό εξοπλισμό (διαβάστε περισσότερα για την ανανέωση του ΜΙΝΙ εδώ).

Οι νέες διαθέσιμες εκδόσεις ξεκινούν από τη βασική “One” με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1,5 λίτρων και 102 ίππων, με τιμή εκκίνησης τα 19.750 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 40.110 ευρώ για την John Cooper Works έκδοση του Cabrio με τον δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα των 231 ίππων.

Αναλυτικά οι τιμές των ανανεωμένων 3θυρων, 5θυρων και Cabrio MINI έχουν ως εξής:

Μοντέλο Τιμή (ευρώ)
ΜΙΝΙ 3θυρο
One 19.750
Cooper 21.520
Coope S 26.560
John Cooper Works 32.950
Cooper SE 33.960
Cooper SE Urban 37.941
MINI 5θυρο
One 20.490
Cooper 22.265
Cooper S 24.440
MINI Cabrio
One 25.870
Cooper 27.380
Cooper S 33.320
John Cooper Works 40.110
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]