Τιμές Opel Grandland στην Ελλάδα (βενζίνη/diesel)

Ανακοινώθηκαν στην χώρα μας οι τιμές του Opel Grandland, το οποίο ξεκινά την εμπορική του καριέρα με βενζίνη και diesel. Ας δούμε πόσο κοστίζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τιμές Opel Grandland

Το νέο Opel Grandland παρουσιάστηκε από την γερμανική μάρκα και επισήμως πριν από μερικούς μήνες, έχοντας αρκετές αλλαγές από το τωρινό μοντέλο, τόσο σε αισθητικό, όσο και σε τεχνολογικό αλλά και εξοπλιστικό επίπεδο. Πλέον, το SUV της γερμανικής μάρκας βρίσκεται και στην χώρα μας, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές του. Πριν πάμε όμως να δούμε τις εκδόσεις του στην χώρα μας και πόσο κοστίζουν, ας διαβάσουμε περισσότερα για αυτό.

Το Grandland αποτελεί τη ναυαρχίδα της Opel στα SUV και πλέον διαθέτει πρόσθετες τεχνολογίες και συστήματα βοήθειας, όπως για παράδειγμα το προσαρμοστικό IntelliLux LED Pixel Light που κάνει το ντεμπούτο του στο Grandland. Το ίδιο ισχύει και για το Night Vision το σύστημα που ανιχνεύει πεζούς και ζώα στο σκοτάδι σε απόσταση έως 100 μέτρων και προειδοποιεί τον οδηγό.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου φυσικά, το οποίο έχει να επιδείξει δύο ευρείες οθόνες. Σχεδιασμός που η Opel ονομάζει Pure Panel. Αυτό περιλαμβάνει τις τελευταίες ψηφιακές τεχνολογίες και παρέχει τις πιο σημαντικές πληροφορίες. Οι δύο οθόνες καλωσορίζουν τους επιβάτες και δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η κεντρική οθόνη αφής έως και 10 ιντσών κοιτά προς τον οδηγό, ο οποίος μπορεί έτσι να επικεντρωθεί στην οδήγηση χωρίς να χρειάζεται να πάρει τα μάτια του από το δρόμο.

Ο σχεδιασμός του νέου Opel Grandland έχει να επιδείξει το Opel Vizor εμπρός, ενώ μικρές σχεδιαστικές αναθεωρήσεις υπάρχουν στους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά πάνελ, που πλέον είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Φυσικά και στο ανανεωμένο μοντέλο διατίθεται επίσης η δυνατότητα διχρωμίας για την οροφή.

Το νέο Opel Grandland θα κατασκευάζεται στην Γερμανία, στο εργοστάσιο Eisenach και οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο. Οι τιμές του στην χώρα μας ξεκινούν από τα 26.500 ευρώ για την βενζινοκίνητη έκδοση Business Edition με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο (29.000 ευρώ με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) και από τα 29.500 ευρώ για την αντίστοιχη πετρελαιοκίνητη έκδοση, αλλά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Τιμές Opel Grandland

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr