Τιμές VW Passat στην Ελλάδα

Την εμπορική του καριέρα στην χώρα μας ξεκινά το Volkswagen Passat. Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές του αναλυτικά.

Βρείτε μας στο

Το Volkswagen Passat είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα της γερμανικής μάρκας και αυτό δεν αφορά μόνο τις παγκόσμιες πωλήσεις του, αλλά και την εμπορική του πορεία στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, με περισσότερες από 20.000 πωλήσεις σε ιδιώτες ή εταιρικούς στόλους την τελευταία δεκαπενταετία το VW Passat είναι ένα από τα best-sellers της ελληνικής αγοράς.

Πλέον, στην ανανεωμένη έκδοσή του βρίσκεται στην χώρα μας, με φρεσκαρισμένη εμφάνιση και νέες τεχνολογίες.

Το νέο Passat διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης, υπό το διακριτικό τίτλο IQ. Drive, φέρνοντας οδηγό και επιβάτες πιο κοντά στην αυτόνομη οδήγηση. Το αυτοκίνητο επικοινωνεί με τον οδηγό του μέσα από ένα τιμόνι που αισθάνεται το άγγιγμά του, στην υβριδική έκδοση GTE κινείται με μηδενικούς ρύπους, ενώ παραμένει μόνιμα συνδεμένο με το διαδίκτυο, προσφέροντας υπηρεσίες από τον κόσμο των smartphones.

Τα τελευταία, μπορούν να υποκαταστήσουν ακόμα και το κλειδί του νέου Passat, παρέχοντας προηγμένες δυνατότητες car sharing για τον οδηγό και τα μέλη της οικογένειάς του ή τους χρήστες ενός εταιρικού στόλου.

Το νέο Passat θα διατίθεται σε εκδόσεις εξοπλισμού που καλύπτουν κάθε επιθυμία και ανάγκη σύμφωνα με την VW, ενώ η Kosmocar-Volkswagen ανακοίνωσε τις προτεινόμενες τιμές. Δείτε τις αναλυτικά στον πίνακα που ακολουθεί.

ΝέοVolkswagenPassat Executive Elegance R-Line
1.5 TSI ACT EVO 150ps 27.300€ 30.930€
1.5 TSI ACT EVO 150ps DSG 31.450€ 33.560€
2.0 TSI 190ps DSG 36.870€
1.6 TDI 120ps DSG 27.300€ 32.560€
2.0 TDI 150ps DSG 34.900€
2.0 TDI 190ps DSG 40.510€

 

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr