Τιμή νέου Suzuki Hayabusa στην Ελλάδα (+video)

Λίγες ημέρες πέρασαν από την επίσημη αποκάλυψη του Suzuki Hayabusa και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή του νέου hyperbike στη χώρα μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Hayabusa 2021

Με εκτεταμένες αναβαθμίσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ειδικά στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του αναβάτη αλλά και ανανεωμένο αισθητική, το νέο Suzuki Hayabusa έρχεται για να συνεχίσει τον θρύλο της hyperbike μοτοσυκλέτας των Ιαπώνων σε ένα “πακέτο” σαφώς πιο προηγμένο.

Στο site της ελληνικής αντιπροσωπείας έχει μάλιστα αναρτηθεί η τιμή του νέου Suzuki Hayabusa για την εγχώρια αγορά η οποία ανέρχεται στα 21.495 ευρώ, ενώ έχει δημιουργηθεί και ένα microsite ειδικά για τη μοτοσυκλέτα με το θρυλικό όνομα, στο οποίο μπορείτε να κάνετε και προκράτηση.

To νέο Hayabusa βασίζει το πλαίσιο και τον κινητήρα του σε μεγάλο βαθμό στην απερχόμενη μοτοσυκλέτα. Ωστόσο έχει εξελιχθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς, βάζοντας στο παιχνίδι για πρώτη φορά και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα τελευταίας γενιάς που περιμένει κανείς από μια μοτοσυκλέτα, η οποία μπορεί να κινηθεί με καταιγιστικό ρυθμό.

Διατηρώντας την ίδια διάμετρο και διαδρομή για τους κυλίνδρους του, το εν σειρά 4κύλινδο μοτέρ αποδίδει 190 ίππους, έναντι 197 ίππων της προηγούμενης γενιάς, 200 στροφές ψηλότερα στις 9.700 σ.α.λ. Ελαφρώς μειωμένη παρουσιάζεται και η ροπή στα 150 από 155 Nm στις 7.000 σ.α.λ.- από 7.200 περιστροφές. Παρά τη μειωμένη απόδοση η Suzuki δίνει επίσημα 0-100 χλμ./ώρα στα 3,2 δευτερόλεπτα, έναντι 3,4 δευτερολέπτων της προηγούμενης μοτοσυκλέτας και φυσικά ίδια τελική που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 299 χλμ./ώρα. Αυξημένη κατά ένα λίτρο παρουσιάζεται και η κατανάλωση κατά το πρότυπο WMTC από τα 5,7 στα 6,7 λίτρα/100 χλμ.

Διαβάστε αναλυτικά για το νέο Suzuki Hayabusa εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr