Τιμόνι που σε… καίει και σε παγώνει για να σε προειδοποιήσει! (+video)

Οι εταιρείες αυτοκινήτου, στην προσπάθειά τους να καινοτομήσουν αλλά και να κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού, παρουσιάζουν διαρκώς νέες τεχνολογίες. Μία από αυτές είναι και το θερμικό τιμόνι των Jaguar Land Rover.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το θερμαινόμενο/κλιματιζόμενο τιμόνι δεν αποτελεί νέα τεχνολογία για τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, σε πολλά μοντέλα που κυκλοφορούν στις βορειοευρωπαϊκές χώρες, το θερμαινόμενο τιμόνι αποτελεί μέρος του στάνταρ εξοπλισμού, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το κλιματιζόμενο τιμόνι (ζέστη και κρύο) στα πολυτελή μοντέλα μεγάλων κατηγοριών. Παρόλα αυτά, ο όμιλος Jaguar Land Rover παρουσιάζει μία νέα αλλά και διαφορετική εφαρμογή του, η οποία έχει ως σκοπό της να κάνει ακόμη πιο εύκολη την ζωή του οδηγού.

Το Sensory Steerin Wheel όπως ονομάζεται, είναι ένα σύστημα των Jaguar Land Rover το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία του κλιματιζόμενου τιμονιού, αλλά την πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς την συνδυάζει με το σύστημα πλοήγησης και όχι μόνο. Για παράδειγμα, όταν ο οδηγός πρέπει να στρίψει προς κάποια κατεύθυνση, το τιμόνι θερμαίνεται από την πλευρά που πρέπει να στρίψει ή ψύχεται για να τον προειδοποιήσει για κάποιο κίνδυνο ή κάποιο μήνυμα όπως η χαμηλή στάθμη καυσίμου. Έτσι, με την αυξομείωση της θερμοκρασίας σε διάφορα σημεία της στεφάνης του, το τιμόνι πληροφορεί τον οδηγό για την επόμενη ενέργειά του, χωρίς αυτός να χρειάζεται να πάρει το βλέμμα του από τον δρόμο για να κοιτάξει τον πίνακα οργάνων ή την οθόνη του συστήματος πλοήγησης.

Σύμφωνα με την έρευνα που έχει πραγματοποιήσει η ίδια η Jaguar Land Rover, ακόμη ένα όφελος της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι πως δεν διακόπτει με ηχητικές ειδοποιήσεις τη μουσική ή κάποια συνομιλία εντός του αυτοκινήτου. Μάλιστα διασφαλίζει πως δεν θα αποσπάτε η προσοχή του οδηγού, κάτι που για να μην ξεχνιόμαστε, στην χώρα μας αποτελεί νούμερο ένα αιτία θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.


Όπως δήλωσε και ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, επικεφαλής του τμήματος Ηλεκτρικής Έρευνας της Jaguar Land Rover «η ασφάλεια αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα για την Jaguar Land Rover και εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στη διαρκή τεχνολογική βελτίωση αλλά και στην προετοιμασία των οχημάτων μας για το αυτόνομο μέλλον. Το συγκεκριμένο τιμόνι αποτελεί μέρος του οράματός μας και μειώνει δραστικά τον χρόνο που ο οδηγός παίρνει το βλέμμα του από το δρόμο.».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]