Το 2022 είναι χρονιά “ορόσημο” για την Dacia επειδή…

Χρειάστηκε να περάσουν 54 ολόκληρα χρόνια ώστε η Dacia να φτάσει σε μία χρονιά "ορόσημο" στην ιστορία της. Δείτε τι κατάφερε μέσα στο 2022...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia παραγωγή

Η ιστορία της ρουμανικής Dacia ξεκίνησε το όχι και τόσο μακρινό 1968 και φέτος, 54 χρόνια αργότερα κατάφερε να κατασκευάσει 10 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Πιστή στην φιλοσοφία της, εξακολουθεί να παράγει προσιτά και αξιόπιστα αυτοκίνητα κερδίζοντας την εκτίμηση των πελατών της.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Dacia Sandero Stepway LPG 

Στην φωτογραφία βλέπετε το αυτοκίνητο “νούμερο 10.000.000 εκατομμύρια” είναι ένα Dacia Duster Extreme σε χρώμα Urban Grey, το οποίο βγήκε από το εργοστάσιο Mioveni της Ρουμανίας. Μέχρι σήμερα, το μοντέλο που διατηρεί την πρωτιά σε επίπεδο πωλήσεων είναι το Sandero με 2,6 εκατ. παραδόσεις. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είναι επίσης το μοντέλο της εταιρείας με τις περισσότερες πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά από το 2017.

Ακολουθεί το παλαιότερο Dacia 1300 με 2,3 εκατομμύρια κατασκευές και τρίτο το Dacia Duster me 2,1 εκατ. Το τελευταίο είναι και το SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη από το 2018, ενώ 1,95 αντίτυπα των Logan και Logan MCV έχουν επίσης κατασκευαστεί.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που περάσαμε το συμβολικό ορόσημο των 10 εκατομμυρίων οχημάτων. Αυτό το αποτέλεσμα ανταμείβει ένα ρεαλιστικό όραμα, εστιασμένο σε αυτό που είναι πραγματικά απαραίτητο για τους πελάτες μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Denis Le Vot, Διευθύνων Σύμβουλος της Dacia & LADA.

Για να δούμε τον ρυθμό ανάπτυξης της Dacia, αξίζει να αναφέρουμε ότι το 1968 άνοιξε το εργοστάσιο και το πρώτο εκατομμύριο κατασκευών ήρθε το 1985. Το 1998 ήρθε ο διπλασιασμός και το 2014 έφτασε στα 5 εκατ. αυτοκίνητα. Οκτώ χρόνια αργότερα φτάνουμε στο σήμερα και τα 10 εκατ. αυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.