Το αυτοκίνητο που δεν χωρά τον “The Rock”!

Ο θηριώδης Dwayne "The Rock" Johnson δεν μπόρεσε να βρει την... σωστή θέση οδήγησης σε αυτοκίνητο για τις ανάγκε γυρίσματος. Δείτε ποιο ήταν αυτό.

Βρείτε μας στο

Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dwayne Johnson δεν χωρά σε αυτοκίνητο! Εξάλλου ένας από τους λόγους που είναι γνωστός και ως… βράχος “The Rock” είναι οι θηριώδεις διαστάσεις του.

Δείτε επίσης: Το video από την κατασκευή της Porsche Taycan

Αυτή την φορά όμως του κόστισε λίγο παραπάνω και μάλιστα όχι μόνο σε αυτόν αλλά σε όλο το συνεργείο, που εμπλέκεται στα γυρίσματα του “Red Notice”. Και αυτό γιατί όπως λέει ο ίδιος περιμέναν το αυτοκίνητο αρκετό καιρό μέχρι να έρθει για να γίνουν τα γυρίσματα και τελικά… δεν χωράει σε αυτό!

Ο λόγος για την Porsche Taycan όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρωταγωνιστεί σε μία σκηνή καταδίωξης. Όπως λέει ο ίδιος ο ηθοποιός στο λογαριασμό του στο Instagram (στην εικόνα που έχει πάνω από 3.000.000 like ήδη), η πλάτη του είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει στο κάθισμα της Porsche!

Πάντως όπως λέει ο ίδιος “βρέθηκε ένας δημιουργικός τρόπος για να ξεπεραστεί το πρόβλημα”, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός… Λέτε να έβγαλε το κάθισμα της Porsche; Θα το δούμε στην ταινία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock)

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr