Το αυτοκίνητο που διαφημίζει ο Leonardo Di Caprio (+video)

O Leonardo Di Caprio είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας ενός πολύ γνωστό ευρωπαϊκού μοντέλου. Ας δούμε ποιο είναι αυτό.

Βρείτε μας στο

Ο Leonardo Di Caprio είναι γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες, επομένως είναι λογικό να πρωταγωνιστεί σε καμπάνια ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Και δεν μιλάμε για ένα αυτοκίνητο όποιο και όποιο αλλά για το νέο Fiat 500, το οποίο θα έχει ηλεκτρική έκδοση και μπορείτε να δείτε περισσότερα για αυτό εδώ.

Το ηλεκτρικό Fiat 500 έχει να επιδείξει ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 118 ίππων. Συνδυάζεται με μπαταρία χωρητικότητας 42 kWh, ικανή να προσφέρει αυτονομία της τάξης των 320 χιλιομέτρων. Με τη βοήθεια ενός ταχυφορτιστή 85 kW, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί κατά 80% σε μόλις 35 λεπτά. Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός ότι πέντε λεπτά φόρτισης αρκούν για μία διαδρομή 50 χιλιομέτρων.

Ας δούμε όπως και το σχετικό διαφημιστικό, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Leonardo Di Caprio, στο video που ακολουθεί.

 

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr