Το “άγνωστο” σηματάκι NFC στον καθρέφτη – Σε ποιο μοντέλο υπάρχει και πως λειτουργεί

Η τεχνολογία NFC, γνωστή από τα smartphones, βρίσκει εφαρμογή και στα αυτοκίνητα! Δείτε σε ποιο μοντέλο υπάρχει το συγκεκριμένο σηματάκι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
NFC

Τα κλειδιά των αυτοκινήτων άλλαζαν συνεχώς μορφή στο πέρασμα των χρόνων και τα τελευταία χρόνια “απειλούνται” με κατάργηση. Αιτίες που θα συμβεί κάτι τέτοιο είναι οι νέες τεχνολογίες που “υιοθετούνται” πλέον και από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως για παράδειγμα το NFC. Αυτή τη φορά θα δούμε ένα μοντέλο που έχει ένα τέτοιο σηματάκι. Πάμε να δούμε τι είναι και πως λειτουργεί!

Δείτε επίσης: Το πιο προσιτό ηλεκτρικό της BYD με 6 χρόνια εγγύηση – Η τιμή του στην Ελλάδα

Η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από τον καθρέφτη του BYD ATTO 3, το οποίο βρέθηκε πρόσφατα στο γκαράζ του TractioN για δοκιμή. Οπότε δεν είχαμε παρά να ψάξουμε τον λόγο για τον οποίο υπάρχει. Διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για περιοχή NFC, η οποία δίνει στον οδηγό την δυνατότητα να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητό του χωρίς το συμβατικό κλειδί, απλά και μόνο με την χρήση του κινητού τηλεφώνου.


Τι είναι το NFC;
Tο NFC (Near Field Communication) είναι μία τεχνολογία επικοινωνίας μεταξύ συσκευών σε πολύ μικρή απόσταση (μερικών εκατοστών). Η τεχνολογία αυτή ενδείκνυται για περιπτώσεις που θέλουμε γρήγορη και εύκολη ανταλλαγή δεδομένων. Ιδιαίτερα γνωστή είναι η εφαρμογή της στις συναλλαγές, με τον χρήστη να αποθηκεύει την ψηφιακή του κάρτα τραπέζης και να ψωνίζει χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τον φυσική τραπεζική κάρτα ανάληψης.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο BYD της δοκιμής μας, με τον χρήστη να μπορεί να περάσει στο ψηφιακό πορτοφόλι του smartphone του το κλειδί του οχήματος. Έτσι, μόλις φέρει κοντά το κινητό στην επιφάνεια του καθρέφτη, το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει, ενώ με το κινητό μπορεί επίσης και να ξεκινήσει το όχημα!

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε πως γίνεται η σύνδεση του κλειδιού με το wallet του smartphone μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της BYD.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.