Το αγωνιστικό SEAT Leon “φτιάχνεται” με 3D εκτυπωτή! (+Video)

Η SEAT μέσω της CUPRA Racing εξελίσσει το αγωνιστικό Leon με τη "βοήθεια" 3D εκτυπωτή με τα αποτελέσματα να είναι άκρως εντυπωσιακά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
SEAT Leon TCR 3D

Η SEAT συνεργάζεται με την Hewllet Packard (HP) στο κομμάτι της 3D εκτύπωσης και κάποια από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας εμφανίζονται και στο αγωνιστικό Leon, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη για το πρωτάθλημα Τουρισμού.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της CUPRA Racing χρησιμοποίησαν έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή των Αμερικανών για να κατασκευάσουν κάποια κομμάτια για το εσωτερικού του αγωνιστικού τους, αλλά και τους αεραγωγούς του καπό, τους καθρέπτες και τους σωλήνες που μεταφέρουν αέρα στα φρένα αλλά και το ψυγείο του Leon.

Ο λόγος που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι οι σύντομοι χρόνοι που απαιτούνται για την κατασκευή ενός εξαρτήματος αλλά και οι παραλλαγές που μπορούν να κάνουν, οι οποίες δεν έχουν ουσιαστικά περιορισμό και μπορούν να δώσουν τη λύση ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με την εξέλιξη ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Μάλιστα, η τεχνολογία έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της CUPRA Racing να διαφοροποιήσουν ελαφρώς τους καθρέπτες, χωρίς να αλλάξουν το σχήμα τους (αφού αυτό απαιτείται από τους κανονισμούς) και να δημιουργήσουν μια δίοδο για τον αέρα ώστε να δροσίζεται και ο οδηγός.


“Ένα εντυπωσιακό μέλλον. Η 3D εκτύπωση θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή στην αυτοκινητοβιομηχανία επιταχύνοντας τους χρόνους εξέλιξης και η τεχνολογία της HP βοηθά τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν εξαρτήματα που δεν θα μπορούσαν να κατασκευαστούν με άλλες τεχνολογίες.”, δήλωσε η Virginia Palacios, επικεφαλής Systems Product Management, Τρισδιάστατης Εκτύπωσης και Ψηφιακών Κατασκευών της HP.

“Η τεχνολογία είναι και θα συνεχίσει να είναι το κλειδί που θα κάνει πραγματικότητα ακόμη και τις πιο περίπλοκες ιδέες σε αμέτρητα πεδία.”, δήλωσε από τη μεριά του ο Xavi Serra, επικεφαλής τεχνικής Εξέλιξης της CUPRΑ Racing.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]