Το απίστευτο, αυτόνομο τρακτέρ γίγαντας της John Deere (+video)

Πλήρως αυτόνομο και διαθέσιμο προς πώληση μέσα στη χρονιά είναι το τρακτέρ που παρουσίασε η John Deere στην φετινή έκθεση CES στο LAs Vegas των Η.Π.Α.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
John Deere 8R αυτόνομο τρακτέρ 2022

Οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες έχουν μπει για τα καλά στον κόσμο των αγροτικών μηχανημάτων. Τα τρακτέρ εδώ και αρκετά χρόνια απαιτούν μόνο την παρουσία του οδηγού στην καμπίνα τους για να εκτελέσουν τις περισσότερες εργασίες σε ένα χωράφι. Όμως η ώρα για πλήρως αυτόνομη λειτουργία έχει έρθει με τον επαγγελματία αγρότη να έχει πλέον τη δυνατότητα να τα ελέγχει και απομακρυσμένα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός στην Ιαπωνία οδηγεί αυτοκίνητο που βρίσκεται στην Γερμανία! (+video)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της John Deere που παρουσίασε στο LAs Vegas το δικό της σύστημα πλήρως αυτόνομης λειτουργίας με βάση το τεραστίων διαστάσεων τρακτέρ 8R.


Με τα περισσότερα συστήματα αυτοματοποιημένης λειτουργίας να βρίσκονται ήδη πάνω στο μοντέλο των Αμερικανών, οι άνθρωποι της John Deere πρόσθεσαν στο 8R μια μονάδα στο εμπρός μέρος που αποτελείται από τέσσερα ζευγάρια στερεοσκοπικών καμερών, για ακρίβεια στον υπολογισμό των αποστάσεων και την ανίχνευση εμποδίων, με άλλα δύο ζεύγη να κάνουν την εμφάνιση τους στο πίσω μέρος προσφέροντας έτσι στην κεντρική μονάδα ελέγχου του τρακτέρ εποπτεία 360 μοιρών.

Το σύστημα της αμερικάνικης εταιρείας μπορεί να αναγνωρίζει και να κατηγοριοποιεί κάθε pixel από τις εικόνες που παίρνει ξεχωριστά, κάθε 100 μιλισεκόντ, ώστε να λάβει την απόφαση αν θα συνεχίζει να κινείται ή υπάρχει λόγος διακοπής των εργασιών του. Το 8R , μέσω GPS ελέγχει παράλληλα διαρκώς τη θέση του μέσα στο χώρο ώστε να εργάζεται μόνο εκεί που απαιτείται, με το περιθώριο λάθος να φτάνει στα εντυπωσιακά λίγα 2,5 εκατοστά.

Διαβάστε επίσης: Και μετά ήρθε το σπίτι που πάει παντού!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο επαγγελματίας αγρότης είναι να μεταφέρει το τρακτέρ στο χωράφι και να το ρυθμίσει για να ξεκινήσει την εργασία του. Τα υπόλοιπα μπορεί να τα κάνει από το… κινητό του, μέσω δικτύου 5G, όπου λαμβάνει video και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη λειτουργία του τρακτέρ, ενώ μπορεί να προχωρήσει και σε επιπλέον ρυθμίσεις ανάλογα με τις συνθήκες. Στο κινητό δέχεται παράλληλα και τις ειδοποιήσεις στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ανάγκη.

Δείτε το πλήρως αυτόνομο τρακτέρ της John Deere στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.