Το ατύχημα του ενός εκατ. ευρώ – Τι είπε η εταιρεία για τον οδηγό της!

Ferrari, Lamborghini, Bentley και πολλά ακόμη εξωτικά αυτοκίνητα "πληγώθηκαν" σε αυτό το ατύχημα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός....

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αυτοκινητάμαξα

Σε τροχαία ατυχήματα, πάντα πρώτο μέλημα είναι υγεία των εμπλεκομένων. Ευτυχώς, σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, αλλά είναι πολύ ασυνήθιστο να βλέπει κανείς τροχαίο με αυτοκινητάμαξα που είναι φορτωμένη με εξωτικά αυτοκίνητα, βλέπε Ferrari και Lamborghini.

Το video που βλέπετε μας έρχεται από την Αγγλία και, πιο συγκεκριμένα από τον αυτοκινητόδρομο A20, κοντά στο Farningham. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη την περασμένη Τετάρτη (23/8) και οι αστυνομικοί, όταν πλησίασαν στο σημείο, αντίκρυσαν εννέα πολυτελή αυτοκίνητα που είχαν πέσει από την αυτοκινητάμαξα.

Ανάμεσα τους μπορούμε να εντοπίσουμε Lamborghini Aventador, Ferrari F430, Mercedes-AMG GT, Aston Martin, αλλά και μία Bentley που βρέθηκε με την οροφή στο έδαφος. Στη θέα αυτών των εικόνων, θα περίμενε κανείς ότι ο οδηγός θα βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση. Ωστόσο, η εταιρεία με δημόσια ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι θέλει να τον ευχαριστήσει που είχε τα αντανακλαστικά να αντιδράσει σωστά και να γλιτώσει τα χειρότερα. Τέλος, σημείωσε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι κανένας δεν τραυματίστηκε!

Ακολουθεί σχετικό video που δείχνει την κατάσταση που επικράτησε λίγο μετά από αυτό το ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.