Το best seller της αγοράς τώρα πιο προσιτό – Το πρόγραμμα “Απόσυρσης και Ανταλλαγής”

Η απόκτηση του best seller της ελληνικής αγοράς για το 2023 τώρα μπορεί να γίνει πιο συμφέρουσα. Γνωρίστε το πρόγραμμα "Απόσυρσης και Ανταλλαγής"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

Η αγορά του best seller της χρονιάς που μας πέρασε γίνεται τώρα πιο εύκολη με την αξιοποίηση του προγράμματος “Απόσυρσης και Ανταλλαγής” της γερμανικής εταιρείας. Με την απόσυρση ή ανταλλαγή του μεταχειρισμένου οχήματός σας, μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Opel Corsa με το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το Best Seller της ελληνικής αγοράς, με τον 1200άρη τούρμπο των 100 ίππων

Μπροστά από Toyota Yaris και Peugeot 208
Τα προηγούμενα χρόνια, το Toyota Yaris δεν μπορούσε να “απειληθεί” από κανένα μοντέλο της αγοράς. Κάτι τέτοιο άλλαξε μέσα στο 2023, όπου το Opel Corsa κατάφερε να “εκτοξευθεί” από την τρίτη θέση του 2022 (πίσω από Toyota Yaris και Peugeot 208)… στην κορυφή της ελληνικής αγοράς! Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το γερμανικό μοντέλο υπερδιπλασίασε τις ταξινομήσεις του συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.


Από 17.900 ευρώ
Πρόσφατα, η γερμανική εταιρεία προχώρησε σε μία ανανέωση για το Opel Corsa. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα με τιμή εκκίνησης τα 17.900 ευρώ στην έκδοση των 75 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Ακολουθούν οι ισχυρότερες εκδόσεις με turbo κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λτ., με ισχύ 100 ή 130 ίππων. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει δυνατότητα επιλογής εξατάχυτου χειροκίνητου ή οκτατάχυτου αυτόματου σασμάν (από 19.700 ευρώ και από 21.200 ευρώ αντίστοιχα), ενώ η έκδοση των 130 ίππων συνοδεύεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και η τιμή ορίζεται στα 25.200 ευρώ.

Πρόγραμμα Απόσυρσης & Ανταλλαγής για ετοιμοπαράδοτα Opel
Όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική ιστοσελίδα της Opel, πλέον δίνεται η δυνατότητα να αποσύρετε ή να αντάλλαξε το παλιό σας αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε το νέο Opel που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.