Το cabrio που ξεπερνά σε πωλήσεις το Mazda MX-5. Δείτε ποιο είναι!

Το Mazda MX-5 είναι από τα δημοφιλέστερα cabrio στην χώρα μας, ωστόσο υπάρχει ένα μοντέλο που το ξεπερνά! Δείτε ποιο είναι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI Cabrio

Μόνο στην σκέψη ενός cabrio μοντέλου, το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν στο Mazda MX-5. Το ιαπωνικό roadster είναι από τα πιο επιτυχημένα “ανοικτά” μοντέλα του πλανήτη. Ωστόσο, στην ελληνική αγορά, μπροστά του με σημαντικά περισσότερες ταξινομήσεις από την αρχή του έτους βρίσκεται ένα άλλο μοντέλο.

Ο λόγος για το MINI Cabrio, το οποίο βρίσκεται στη κορυφή των ταξινομήσεων στην λεγόμενη κατηγορία των “Sports Cars”. Από την αρχή του έτους μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η συγκεκριμένη έκδοση του MINI έχει ταξινομηθεί 162 φορές, ενώ στο ίδιο διάστημα το Mazda MX-5 έχει πετύχει 71 ταξινομήσεις αγγίζοντας την δεύτερη θέση. Η τριάδα στην εν λόγω κατηγορία ολοκληρώνεται με την Porsche 911 των 27 ταξινομήσεων.

Διαθέσιμο σε έκδοση “John Cooper”, αλλά και ως ηλεκτρικό
Το ΜΙΝΙ Cabrio προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε τέσσερις εκδόσεις, με αυτές που ξεχωρίζουν να είναι η πανίσχυρη “John Cooper”, αλλά και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται το Cooper με τους 136 ίππους και την τιμή εκκίνησης στα 30.210 ευρώ. Ακολουθεί το Cooper S των 178 ίππων με την τιμή στα 41.180 ευρώ, ενώ το “John Cooper Works” κοστίζει 49.880 ευρώ και αποδίδει 231 ίππους.


Για το τέλος αφήνουμε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με τους 184 ίππους. Ονομάζεται Cooper SE και κοστίζει 62.500 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.