Το χριστουγεννιάτικα δώρα της BMW για την Σειρά 1

Δείτε τα δώρα που κάνει η BMW σε όσους παραγγείλουν τις προσεχείς ημέρες τη νέα Σειρά 1 από το επίσημο δίκτυο εμπόρων της.

Βρείτε μας στο

Οι BMW Christmas Days έρχονται φέτος τα Χριστούγεννα από τις 18 έως και τις 23 Δεκεμβρίου, φέρνοντας μοναδικά δώρα με τη νέα BMW Σειρά 1.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της BMW Hella μπορείτε να κάνετε δική σας τη νέα Σειρά 1 από 22.325 πραγματοποιώντας την παραγγελία σας στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, και να γίνετε ένας από τους 50 πρώτους που θα επιλέξουν ανάμεσα σε 3 μοναδικά πακέτα δώρων BMW Lifestyle & Accessories αξίας €1.000!

Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα πακέτα δώρων Family, Sport ή Travel (δείτε τα στις πιο κάτω εικόνες) που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://www.bmw.gr/christmasdays

* Η προσφορά ισχύει για τις 50 πρώτες παραγγελίες της νέας BMW Σειράς 1, που θα πραγματοποιηθούν από 18/12 έως και τις 23/12. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr