Το δημοφιλές μοντέλο της Honda που επιστρέφει ως ηλεκτρικό

H παραγωγή του σταμάτησε το 2001, τώρα όμως επιστρέφει ως αμιγώς ηλεκτρικό! Δείτε το πρωτότυπο δίθυρο coupe που παρουσίασε η Honda...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda Prelude

Ήταν πριν από περίπου ένα έτος, όταν σας είχαμε ενημερώσει πως η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή ενός ονόματος από το παρελθόν. Τώρα, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται με την αποκάλυψη του Honda Prelude Concept στην έκθεση “JAPAN MOBILITY SHOW 2023”.

Δυστυχώς οι λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ελάχιστες, ωστόσο είναι γνωστό πως θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό coupe επιδόσεων. To πρωτότυπο μοντέλο βρίσκεται σχεδιαστικά στο τελευταίο του στάδιο, συνεπώς η τελική εμφάνιση δεν θα απέχει πολύ από αυτήν που βλέπετε στην οθόνη σας.

Η σχεδίαση είναι αρκετά “επιθετική” και στο εμπρός τμήμα συναντάμε λεπτά LED φωτιστικά σώματα που ενώνονται με μία λωρίδα. Υπάρχουν αρκετά carbon τμήματα, όπως για παράδειγμα τα πλαϊνά μαρσπιέ, η οροφή και τα καπάκια των καθρεπτών. Η διχρωμία ολοκληρώνεται με τις μαύρες ζάντες μεγέθους 20 ιντσών που “φιλοξενούν” μπλε δαγκάνες της Brembo.


Honda Prelude έρχεται ως ηλεκτρικό 2022

Το Prelude ήταν ένα αυτοκίνητο που είχε διαγράψει τη δική του εμπορική πορεία και έμεινε στην παραγωγή από το 1978 που παρουσιάστηκε η πρώτη του γενιά έως και το 2001 που σταμάτησε η παραγωγή της πέμπτης γενιάς. “Aυτή η ιδέα είναι το προοίμιο για το μελλοντικό μας μοντέλο που θα ενσαρκώνει τη χαρά της οδήγησης”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Honda Motor Co., Toshihiro Mibe.

Πηγή: Honda

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.