Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο στην Ελλάδα το 9μηνο του 2020

Ποιο είναι το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο στην Ελλάδα στην χρονιά που διανύουμε; Πάμε να δούμε τα νούμερα και το φαβορί για τον τίτλο του Best Seller!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με την ανακοίνωση των επίσημων στατιστικών στοιχείων από τον ΣΕΑΑ για τις πωλήσεις του 9μήνου του 2020 έχουμε πλέον μία αρκετά καλή εικόνα της αγοράς ανά κατηγορία. Έτσι, αφού είδαμε τα SUV με τις καλύτερες πωλήσεις, αυτή την φορά θα δούμε και τις πωλήσεις στην δημοφιλέστερη κατηγορία αυτοκινήτων στην χώρα μας (με μερίδιο αγοράς 28,8%), που δεν είναι άλλη από αυτή των μικρών αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη επαφή του Κώστα Στεφανή με το νέο Toyota Yaris

Εκεί λοιπόν έχουμε και πάλι το Toyota Yaris πρώτο και μάλιστα με σημαντική διαφορά από το δεύτερο. Συγκεκριμένα, το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας έχει ταξινομήσει 4.036 μονάδες από την αρχή του έτους έως και τον Σεπτέμβριο, αφήνοντας πίσω του το Peugeot 208 με 2.126 μονάδες. Η επίδοσή του είναι αξιοσημείωτη, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψιν πως ήταν ένα μοντέλο το οποίο βρέθηκε σε μεταβατικό στάδιο, καθώς πλέον πωλείται η νέα γενιά του. Κάτι που σίγουρα θα του δώσει μεγαλύτερη ώθηση και δυναμική πωλήσεων, η οποία θα κρατήσει και την επόμενη χρονιά.

Η επίδοση του Toyota Yaris δεν είναι η καλύτερη μόνο στην κατηγορία του όμως, αλλά και στην ελληνική αγορά συνολικά. Έτσι, δύσκολα θα έχουμε αλλαγή στην πρώτη θέση, όπου θα φιγουράρει και πάλι το Toyota Yaris!

Την τριάδα στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων κλείνει το Opel Corsa με 1.851 ταξινομήσεις. Renault Clio και VW Polo συμπληρώνουν την πεντάδα με 1.598 και 1.561 μονάδες αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Οι τιμές του Toyota Yaris με τον 1000άρη κινητήρα

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πρώτα 11 μοντέλα σε ταξινομήσεις από την κατηγορία των μικρών, στον πίνακα του ΣΕΑΑ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.