Το ελαστικό που ανανεώνει τη γόμα του! (+videos)

Ένα νέο τύπο ελαστικού υπό τη μορφή concept παρουσίασε η Goodyear. Το reCharge μπορεί να ανανεώνει τη γόμα του χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 goodyear ReCharge ελαστικό

Ξεφεύγοντας από αυτά που γνωρίζουμε σήμερα για τα συμβατικά ελαστικά, η Goodyear μας παρουσιάζει το reCharge concept, έναν εντελώς νέο τύπο ελαστικού που μπορεί να κάνει μόνο του “αναγόμωση” με τα υλικά που χρησιμοποιούνται να προέρχονται από τη φύση και να είναι 100% βιοδιασπώμενα.

Δείτε επίσης: Αυτοί οι δείκτες υπάρχουν σε όλα τα ελαστικά. Γνωρίζετε τι σημαίνουν;

Το φυσικό καουτσούκ του ελαστικού προέρχεται από το φυτό πικραλίδα, ένα φυτό που βρίσκεται σε αφθονία και στη χώρα μας, ενώ για το “δέσιμο” του καουτσούκ οι άνθρωποι της Goodyear έχουν χρησιμοποιήσει ένα από τα πιο ανθεκτικά υλικά που μπορεί να βρεθεί στη φύση: ίνες μεταξιού που παράγει μια αράχνη για τον ιστό της!

Δείτε επίσης: Ελαστικά που δεν κλατάρουν

Στο κέντρο αυτού του νέου τύπου ελαστικού-τροχού βρίσκεται μια κάψουλα την οποία μπορείτε να αλλάζετε σύμφωνα με τις ανάγκες για πρόσφυση και τις συνθήκες κίνησης, όταν τελειώσει η προηγούμενη. Μέσα στην κάψουλα βρίσκεται ένα νέο μίγμα σε διάφορους τύπους (σκληρότερο ή πιο μαλακό), το οποίο, με τη βοήθεια της φύσης, επιτρέπει την αναγόμωση του ελαστικού κάνοντας έτσι περιττή την αλλαγή ολόκληρης της “μονάδας”. Το εν λόγω υγρό μίγμα περνά μέσα από σωλήνες και φτάνει σε μικρές τρύπες που βρίσκονται στη “στεφάνη” του ελαστικού και έπειτα στερεοποιείται δίνοντας έτσι νέα και φρέσκια γόμα.

Ο σκελετός του ελαστικού δεν χρειάζεται αέρα για να κρατήσει την μορφή του και ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να αλλάζει κάψουλες. Μάλιστα οι αναλογίες του μίγματος που βρίσκεται στην κάψουλα μπορούν να έρθουν ακριβώς στα μέτρα του χρήστη -με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης- αναφορικά με το κράτημα ή τη χιλιομετρική απόδοση που προσφέρει, ενώ η Goodyear δίνει τη δυνατότητα ακόμη και για αλλαγή χρώματος του πέλματος.

Δείτε περισσότερα για το νέο πρωτότυπο ελαστικό ReCharge της Goodyear στα videos που ακολουθούν καθώς και την mini παρουσίαση της αμερικάνικης εταιρίας που είχε προγραμματίσει για το Σαλόνι της Γενεύης, το οποίο όπως γνωρίζετε ακυρώθηκε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr