Το έργο που υπόσχεται… μείωση ατυχημάτων στη Λ. Σουνίου

Ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την οδική ασφάλεια στο παραλιακό μέτωπο. Δείτε τα οφέλη που θα δημιουργήσουν οι κυκλικοί κόμβοι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λεωφόρος Σουνίου

Ένα σημαντικό έργο ξεκινά στην περιοχή που εκτείνεται η λεωφόρος Σουνίου. Μεταξύ άλλων, σημαντικότερη αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο παραλιακό μέτωπο θα δημιουργήσουν οι δέκα κυκλικοί κόμβοι που θα κατασκευαστούν κατά μήκος του οδικού άξονα των 31 χλμ.

Δείτε επίσης: Το πρώτο ηλεκτρικό ανακριτικό περιπολικό – Σε ποιον αυτοκινητόδρομο θα κυκλοφορεί

Τα οφέλη των κυκλικών κόμβων σύμφωνα με την τεχνική έκθεση:
– Θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό ο κυκλοφοριακός φόρτος εντός των οικισμών Βάρκιζας, Βάρης, Αγ. Μαρίνα, Αγ. Δημήτριος, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια και Θυμάρι. Αυτό θα συμβεί διότι οι παραθεριστές και λουόμενοι στις παραλίες θα χρησιμοποιούν τους ισόπεδους κυκλικούς κόμβους και δεν θα εισέρχονται εντός των οικισμών για να κάνουν αναστροφή με ασφάλεια.
– Μείωση των ατυχημάτων ιδιαίτερα με πεζούς, λόγω της κατασκευής πεζοδρομίων αλλά και υπόγειων διαβάσεων πεζών στους ισόπεδους κυκλικούς κόμβους που θα κατασκευαστούν.
– Μείωση των ατυχημάτων ιδιαίτερα με οχήματα, λόγω της κατασκευής ισόπεδων κυκλικών κόμβων, νησίδων (σε ορισμένα τμήματα της οδού) και στηθαίων ασφαλείας τύπου NJ στον άξονα της οδού (στα υπόλοιπα τμήματα της οδού).
– Μείωση του χρόνου διαδρομής προς τους προαναφερόμενους προορισμούς (Βάρκιζας, Βάρης, Αγ. Μαρίνα, Αγ. Δημήτριος, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια και Θυμάρι) λόγω της κυκλοφοριακής ρύθμισης με την κατασκευή των ισόπεδων κυκλικών κόμβων.


Αξιοσημείωτο στοιχείο βάσει της τεχνικής έκθεσης της μελέτης οδοποιίας είναι ότι ο μέγιστος εξυπηρετούμενος αριθμός αυτοκινήτων θα είναι 3.250 αυτοκίνητα/ώρα με ταχύτητα 50 έως 70 χλμ./ώρα. Το νέο οδικό έργο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση έως τις 8/5/2024.

Πηγή: ypodomes.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.