Το… έριξε στα πατίνια η Audi

Αν μία εταιρεία μπορεί να παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τότε προφανώς είναι πανεύκολο για αυτήν να φτιάξει και ηλεκτρικά σκούτερ. Και η Audi το αποδεικνύει με το e-tron scooter.

Βρείτε μας στο

Το Audi e-tron scooter δεν είναι ένα συνηθισμένο πατίνι, καθώς μπορεί και συνδυάζει χαρακτηριστικά σανίδας skateboard και κλασσικού πατινιού. Και αυτό γιατί ο αναβάτης του μπορεί να κάθετε στο πλάι, όπως και στο skateboard ελέγχοντας με το ένα χέρι το πατίνι και στρίβοντας με την κλίση του σώματός.

Φυσικά το πατίνι μπορεί να πάει και κλασικά με το ένα πόδι τοποθετημένο πίσω από το άλλο και το σώμα να κοιτά εμπρός.

Οι πωλήσεις του e-tron scooter θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020 με την τιμή του να είναι κοντά στα 2.000 ευρώ. Η Audi Κάνει λόγο για κορυφαία χαρακτηριστικά, με αυτονομία 20 χιλιομέτρων και σύστημα αναγεννητικής πέδησης και τελική ταχύτητα 20 χλμ./ώρα. Το scooter εφοδιάζεται με τα απαραίτητα LED φώτα εμπρός και πίσω, προκειμένου να είναι νόμιμο για κυκλοφορία.

Μάλιστα, όσοι έχουν το e-tron scooter της Audi θα μπορούν να το φορτίζουν και στο χώρο αποσκευών του ηλεκτρικού τους Audi, ενώ οι ιθύνοντες λένε πως είναι στις σκέψεις της μάρκας να κάνουν δώρο το πατίνι και σε όσους αγοράζουν ένα μοντέλο e-tron από την γκάμα της Audi.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr