Το Fiat 500 έκλεισε τα 65 χρόνια “ζωής” (+videos)

Ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα, το Fiat 500 που με τη δημιουργία του ξεκίνησε μια επανάσταση στα τέλη της δεκαετίας του 1950 γίνεται 65 χρονών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat 500 65 χρόνια 2022

Η 4η Ιουλίου του 2022, είναι ημέρα εθνικής εορτής για τις Η.Π.Α. αλλά σηματοδοτεί και ένα ακόμη πολύ σημαντικό γεγονός για τον κόσμο των τεσσάρων τροχών, τα 65α γενέθλια του 500. Του μοντέλου συμβόλου της Fiat που εξέφρασε στο παρελθόν και συνεχίζει να εκφράζει σήμερα με την αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση τη μοναδική αίσθηση της Ιταλικής dolce vita.

Διαβάστε επίσης: Νέα γενιά Fiat Doblo και ως αμιγώς ηλεκτρική

Οι φετινοί εορτασμοί της Fiat συμπίπτουν και με μια εξαιρετική εμπορική πορεία του ηλεκτρικού 500, το οποίο το πρώτο 6μηνο του 2022 αποτελεί το δημοφιλέστερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης στην Ευρώπη και δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ανεξαρτήτου κατηγορίας.

«Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500 έφτασε στο βάθρο της Ευρωπαϊκής αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων στο πρώτο μισό του έτους», σημείωσε ο Oliver Francois, διευθύνων σύμβουλος της Fiat και πρόσθεσε: “Ειδικότερα στη Γερμανία είναι το πλέον δημοφιλές ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ξεπερνώντας τα μοντέλα των εγχώριων κατασκευαστών. Παράλληλα είναι εξαιρετικά δημοφιλές και σε μεγάλες αγορές, όπως στην Ιταλία (1η θέση), στη Γαλλία (3η θέση) και στην Ισπανία (3η θέση), στοιχείο που αποτελεί απτή απόδειξη ότι η FIAT έχει επιλέξει ένα σωστό δρόμο προς τη βιώσιμη και προσιτή ηλεκτροκίνηση…”

Ο Oliver Francois

Σχεδιασμένο, εξελιγμένο και κατασκευασμένο στο Τορίνο, το νέο ηλεκτρικό 500 αποτελεί σύμβολο της ιταλικής δημιουργικότητας. Το πρώτο 500 του 1957 έφερε μια επανάσταση στο χώρο της αυτοκίνησης, καθιστώντας το ιδιωτικό αυτοκίνητο προσιτό για το ευρύ κοινό. Στη συνέχεια η 2η γενιά του μοντέλου το 2007 απέδειξε ότι ένα αυτοκίνητο πόλης μπορεί να συνδυάζει την ευελιξία με την υψηλή αισθητική, ενώ πλέον η τρίτη και αμιγώς ηλεκτρική γενιά συνθέτει το ξεχωριστό στιλ και τις καινοτόμες τεχνολογίες με τη φιλική προς το περιβάλλον και το χρήση ηλεκτροκίνηση. Η παγκόσμια αναγνώριση του 500 ενισχύεται από την εμπορική του πορεία -μέχρι στιγμής- σε 38 χώρες και τέσσερις γεωγραφικές περιοχές: Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Μέσα Ανατολή και Ιαπωνία, αλλά και τα περισσότερα από 30 διεθνή βραβεία που έχει κατακτήσει.

Διαβάστε επίσης – Fiat Panda Hybrid: Οι τιμές του αναβαθμισμένου μοντέλου στην Ελλάδα

Με ακόμα μεγαλύτερη εστίαση στην πράσινη μετάβαση, η FIAT έχει επιταχύνει τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της. Από το 2024 όλα τα νέα της μοντέλα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ το 2027 η μάρκα στην Ευρώπη θα είναι μια αμιγώς ηλεκτρική μάρκα.

Χρόνια Πολλά 500
Για να γιορτάσει τα γενέθλια του συμβόλου της, η FIAΤ δημιούργησε δύο video για να δείξει με έναν διασκεδαστικό τρόπο, γιατί το νέο ηλεκτρικό 500 είναι το μοντέλο της αλλαγής. Τα “Evergreen” και “The Stick” με τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό, ακτιβιστή και πρεσβευτή του νέου 500, Leonardo DiCpario, παρουσιάζουν το λόγο που οι βιώσιμες μετακινήσεις μπορούν να είναι ευχάριστες και βέβαια να έχουν στιλ. Δείτε τα ακολούθως.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.