Το Honda S2000 Type R που ονειρευτήκαμε… έγινε πραγματικότητα!

Κράτησε το χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά απέκτησε τον πανίσχυρο κινητήρα του σύγχρονου Civic Type R. Γνωρίστε το επικό Honda S2000R...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda S2000

Το Honda S2000 μάγεψε το κοινό με τον κορυφαίο, ατμοσφαιρικό του κινητήρα, αλλά η ισχύς σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ενθουσιάσει τους “θερμόαιμους” της σύγχρονης εποχής. Έτσι, η αμερικανική εταιρεία “Evasive Motorsports” δημιούργησε το Honda S2000R, το οποίο κρατά τον χαρακτήρα του παρελθόντος, αλλά δέχτηκε και κάποιες σύγχρονες πινελιές.

Το restomod μοντέλο διατηρεί την κίνηση στον πίσω άξονα και το εργοστασιακό κιβώτιο, αλλά κάτω από το καπό βρίσκεται πλέον το σύγχρονο, turbo μοτέρ του Honda Civic Type R. Βέβαια, έχουν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις, όπως για παράδειγμα η carbon εισαγωγή της Mugen που μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, η νέα πολλαπλή εισαγωγής και το σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο. Αξιοσημείωτη είναι και η ύπαρξη διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης της OS Giken.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία πρόσθεσε ενισχύσεις που καθιστούν πιο άκαμπτο το πλαίσιο. Στον τομέα της ανάρτησης, υπάρχει ένα “πάντρεμα” με KW Clubsport coilover και ελατήρια της Eibach. Από της άλλη, τα φρένα είναι έργο της Brembo με εξαπίστονα εμπρός και τετραπίστονα πίσω.

Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί! Εξωτερικά υπάρχουν αρκετές carbon επιφάνειες, αλλά έχει γίνει και εκτεταμένη χρήση τιτανίου για μείωση του βάρους. Καθρέφτες της Spoon, ζάντες EVS Tuning 52R 18 ιντσών και καθίσματα της Recaro είναι ακόμα μερικά στοιχεία που εκτοξεύουν το κομμάτι της αισθητικής.

Αναφορά σε τιμές δεν έχει γίνει για την ώρα και το πακέτο αναβάθμισης απευθύνεται μόνο σε κατόχους Honda S2000. Tέλος, γνωστοποιήθηκε ότι μία αγωνιστική έκδοση με το όνομα S2000 RS πρόκειται να αγωνιστεί φέτος στο Pikes Peak International Hill Climb.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.