Το Hyundai που κέρδισε τους Γερμανούς στην έδρα τους (+video)

Υπερίσχυσε απέναντι σε κορυφαία μοντέλα όπως το Audi E-Tron GT και η Porsche 911 GT3. Δείτε ποιο Hyundai αναδείχθηκε "Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Ioniq 5

Στην ανάδειξη του τελικού νικητή για τον θεσμό “Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022” προχώρησε η κριτική επιτροπή 20 δημοσιογράφων αυτοκινήτου και το αποτέλεσμα ήταν άκρως ενδιαφέρον. Μέσα σε μόλις μισό χρόνο κυκλοφορίας του στην γερμανική αγορά, το Hyundai Ioniq 5 κατάφερε να ανακηρυχθεί νικητής, στερώντας τον τίτλο από άλλα, εξίσου κορυφαία γερμανικά αυτοκίνητα.

Πιο συγκεκριμένα, στον τελευταίο γύρο του διαγωνισμού συμμετείχαν πέντε αυτοκίνητα, ένα σε κάθε μία από τις κατηγορίες «Compact», «Premium», «Luxury», «New Energy» και «Performance». Oι τελικοί υποψήφιοι για την κατάκτηση του τίτλου ήταν τα εξής μοντέλα:
-Compact (<25k €) – PEUGEOT 308
-Premium (<50k €) – KIA EV6
-Luxury (>50k €) – AUDI E-TRON GT
-New Energy – HYUNDAI IONIQ 5
-Performance – PORSCHE 911 GT3

To Hyundai Ioniq 5 κατάφερε να αναδειχθεί ως το “Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022”, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και τον εγχώριο ανταγωνισμό. “Το Hyundai IONIQ 5 δεν είναι απλώς ένα ξεχωριστό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Για εμάς, είναι το κορυφαίο μοντέλο της φετινής χρονιάς» δήλωσε ο κ. Jens Meiners, ιδρυτής και μέλος της κριτικής επιτροπής του «Γερμανικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς».

Υπενθυμίζουμε ότι το Hyundai Ioniq 5 προσφέρεται με δύο επιλογές μπαταρίας με χωρητικότητα 58 ή 72,6 kWh. Το βασικό μοντέλο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος, ενώ υπάρχει και η έκδοση με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα για τετρακίνηση. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας κείμενο πατώντας εδώ. 

Πηγή: gcoty.de

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.