Το supermini που κοστίζει 14.590 ευρώ και δεν πληρώνει τέλη

Προσφέρεται με έκπτωση ύψους 400 ευρώ και σε συγκεκριμένες εκδόσεις απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας. Δείτε πιο μοντέλο είναι!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Micra

Έπειτα από μείωση ύψους 400 ευρώ, η Nissan κάνει ακόμα πιο προσιτό το supermini της. Η τιμή εκκίνησης του νέου Nissan Micra ορίζεται πλέον στα 14.590 ευρώ, ενώ σε αρκετές εκδόσεις του οι εκπομπές ρύπων βρίσκονται κάτω από το όριο πληρωμής τελών κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan Micra 1.0 92 PS

Πιο συγκεκριμένα, απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας υφίσταται στις εκδόσεις Energy και Acenta με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του ενός λίτρου με ισχύ 92 ίππων. Είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές.

Εννοείται, βέβαια, ότι το Nissan Micra είναι διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Xtronic διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο “εκλεπτυσμένη” παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό, σε σύγκριση με ένα συμβατικό κιβώτιο CVT. Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πατηθεί “επιθετικά” το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step, προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Από την έκδοση Energy και πάνω, το Nissan Micra είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant διατίθενται από την Acenta, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.