Το ηλεκτρικό Cupra Born κάνει τη φόρτιση απλούστερη

Με το Cupra Born, η ισπανική μάρκα επαναπροσδιορίζει και απλοποιεί τον τρόπο φόρτισης του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της μέσω της τεχνολογίας "Plug & Charge".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
νέο ηλεκτρικό CUPRA Born 2021

Το νέο σύστημα Plug & Charge παρέχει έναν πιο απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του Cupra Born, που υποστηρίζεται από εταιρείες του δικτύου της IONITY και της Aral/bp, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται νέo μικρομεσαίο SUV από την Cupra

Το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται εύκολα στο σταθμό φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης. Ο χρήστης δε χρειάζεται πλέον να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του έτους.


νέο ηλεκτρικό CUPRA Born 2022

“Η Cupra κάνει τη φόρτιση του Born τόσο απλή και φυσική όπως η ίδια η οδήγηση του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου», λέει ο Carlos Galindo, Global Head of Product Marketing της Cupra “Το Plug & Charge”, για παράδειγμα, είναι μια απρόσκοπτη προσέγγιση στη φόρτιση και είναι πιο εναρμονισμένη με τον σημερινό κόσμο”.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάνος Στεφανής οδηγεί το πρώτο ηλεκτρικό της Cupra στην Βαρκελώνη

Το Volkswagen Group επεκτείνει συνεχώς το ευρωπαϊκό του δίκτυο φόρτισης. Οι οδηγοί Cupra Born μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης. Και για πρόσθετη ώθηση, το δίκτυο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές (ταχύτητα φόρτισης άνω των 100 kW) σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.