Το αυτοκίνητο που καθαρίζει τον αέρα στο… πέρασμα του! (+video)

Χωρίς να χάνει τίποτα από τη φινέτσα του το πρωτότυπο Fiat 500 by Armani μπορεί να καθαρίζει τον αέρα απλά με το να... υπάρχει. Μάθετε πώς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat 500 by Armani 2021

Σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα με θερμικούς κινητήρες τα plug-in υβριδικά και φυσικά τα αμιγώς ηλεκτρικά επιβαρύνουν αντίστοιχα πολύ λίγο ή καθόλου το περιβάλλον κατά τη χρήση τους παρουσιάζοντας έτσι ένα πολύ χαμηλό ή μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

H Fiat πάει τη φιλικότητα τους ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο μόδας το πρωτότυπο Fiat 500 by Armani.

Διαβάστε επίσης: Τιμές fiat Panda στην Ελλάδα. Ανανεωμένο και ήπια υβριδικό

Εφαρμόζοντας τεχνολογία αιχμής, το Fiat 500 by Armani «ντύθηκε» με μια βαφή που περιέχει διοξείδιο του τιτανίου, ένωση που έχει την ιδιότητα να απορροφά ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως τα οξείδια του αζώτου και να τους μετατρέπει σε ακίνδυνες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον ενώσεις. Η συγκεκριμένη λύση έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε κτήρια με τη βαφή των εξωτερικών τους επιφανειών να προσφέρει βελτίωση της ποιότητας του αέρα σε επιβαρυμένες περιοχές, όπως για παράδειγμα στα αστικά κέντα μεγαλουπόλεων της Ν. Αμερικής.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Fiat 500 Hybrid 1.0 70 PS

Να μία βαφή και μια “παθητική” τεχνολογία που θα θέλαμε να τη δούμε και σε συμβατικά αυτοκίνητα αφού κάλλιστα μπορεί να εφαρμοστεί και σε αυτά και αυτή πρέπει να είναι η πρώτη φορά που ακούμε την εφαρμογή της στον κόσμο των τεσσάρων τροχών.

Η “σφραγίδα” του γνωστού οίκου μόδας μπαίνει στο ηλεκτρικό Fiat 500 στην οροφή του με τους ανθρώπους της Fiat να παρουσιάζουν μια νέα τεχνική όπου με χρήση λέιζερ “χάραξαν” το χρώμα στο πάνω μέρος του 500 δίνοντας του την υφή και την όψη υφάσματος! Η όψη “ψαροκόκαλου”, εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, συμβάλει και στην αύξηση της συνολικής επιφάνειας που έρχεται σε επαφή το διοξείδιο του τιτανίου της βαφής με τον αέρα μεγιστοποιώντας τη δυνατότητα του Fiat 500 by Armani να τον καθαρίζει κατά την κίνηση του.

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο Fiat 500 by Armani δημιουργήθηκε εξ αρχής για να διατεθεί μέσω δημοπρασίας με τα έσοδα να δωρίζονται στο μη-κερδοσκοπικό οργανισμό για την προστασία του περιβάλλοντος, Earth Alliance, του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Leonardo DiCaprio.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr