Το ηλεκτρικό με στάνταρ φόρτιση 270 kW – 10 έως 80% σε μόλις 21 λεπτά

Αποκάλυψη για το νέο SUV των Γερμανών, το οποίο έρχεται σε δύο εκδόσεις και μέγιστη ισχύ τους 517 ίππους. Στον στάνταρ εξοπλισμό η γρήγορη φόρτιση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi Q6 e-tron

Σε διεύρυνση της γκάμας των ηλεκτρικών προχωρά η γερμανική εταιρεία, με το νέο μοντέλο να ονομάζεται Audi Q6 e-tron. Σε πρώτη φάση θα διατεθεί στην αγορά σε δύο εκδόσεις, με την κορυφαία να είναι η SQ6 e-tron των 517 ίππων.

Δείτε επίσης: TOP-10 πρώτου διμήνου στην Ελλάδα – Οι μάρκες που επέλεξαν οι Έλληνες

Βασίζεται στην πλατφόρμα PPE, η οποία αναπτύχθηκε για ηλεκτρικά οχήματα από κοινού με την Porsche. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος του γερμανικού μοντέλου αγγίζει τα 4.771 χλστ., το πλάτος τα 1.993 και το ύψος τα 1.648 χλστ. Σχεδιαστικά, το Audi Q6 e-tron φέρει την χαρακτηριστική μάσκα, λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός και LED μπάρα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα πίσω, ενώ στο άνω τμήμα υπάρχουν ράγες οροφής.


Περνάμε στο εσωτερικό, εκεί όπου έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους. Ενδεικτικά, το πορτμπαγκάζ προσφέρει 526 λίτρα, ενώ άλλα 64 λίτρα αποθηκευτικού χώρου είναι διαθέσιμα κάτω από το μπροστινό καπό. Επιπλέον, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν με διάταξη 40:20:40 εκτοξεύοντας στον διαθέσιμο όγκο στα 1.529 λίτρα. Σχετικά με το ψηφιακό περιβάλλον της καμπίνας, πίσω από το τιμόνι βλέπουμε οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων μεγέθους 9 ιντσών. Στο κέντρο υπάρχει το πάνελ αφής μεγέθους 14,5 ιντσών για τον έλεγχο του συστήματος ενημέρωσης MMI. Στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε ακόμα μία οθόνη 10,9 ιντσών στην πλευρά του συνοδηγού. Το μέγεθός της αγγίζει τις 10,9 ίντσες, ενώ φέρει λειτουργία Active Privacy Mode, η οποία συμβάλλει στο να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού εν κινήσει.

Δύο εκδόσεις και φόρτιση με έως 270 kW
To νέο Audi Q6 e-tron έρχεται αρχικά σε δύο εκδόσεις, με την βασική να αποδίδει 387 ίππους από δύο ηλεκτροκινητήρες. Στην δεύτερη περίπτωση, το Audi SQ6 e-tron αποδίδει  490 ίππους ή 517 ίππους (overboost). Ενδεικτικά, σε αυτή την περίπτωση τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 4,3 δλ. Οι τελικές ταχύτητες των οχημάτων είναι 210 και 230 χλμ./ώρα αντίστοιχα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην φόρτιση και την αυτονομία, με τις δύο εκδόσεις να φέρουν μπαταρία με χωρητικότητα 100 kWh. Έτσι, με μία φόρτιση εξασφαλίζεται αυτονομία που αγγίζει έως και 625 χλμ. Βέβαια, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι χάρη στην αρχιτεκτονική των 800 volt, η μέγιστη ισχύς φόρτισης αγγίζει τα 270 kW και υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Ενδεικτικά, μόλις 10 λεπτά φόρτισης σε τέτοια πηγή αρκούν για να προσφέρουν 255 χλμ. αυτονομίας, ενώ για την φόρτιση 10-80% αρκούν περίπου 21 λεπτά.

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Audi Q6 e-tron αναμένονται στο τρίτο τρίμηνο του 2024, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες δύο εκδόσεις με κίνηση στους πίσω τροχούς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.