Ο Δήμος που επέλεξε το ηλεκτρικό Nissan Townstar

Ο Δήμος Νεμέας πρωτοπορεί στην ηλεκτροκίνηση, ενσωματώνοντας στον στόλο του δύο νέα επαγγελματικά και αμιγώς ηλεκτρικά Nissan Townstar.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Townstar δήμος Νεμέας 2022

Ο δήμος της Νεμέας είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που προμηθεύεται αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, με τα δύο ηλεκτρικά επαγγελματικά  Nissan Towstar να προορίζονται προορίζονται ως κινητά συνεργεία.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Συνεργασία με JATCO στα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, οι υπηρεσίες του δήμου Νεμέας επέλεξαν το Nissan Townstar EV αφενός για τα σημαντικά οφέλη στην εξοικονόμηση δαπανών (service, καύσιμα κ.α.) κατά την χρήση του και αφετέρου για τις επιδόσεις και την εμβέλειά του.

Η ηλεκτρική έκδοση του ολοκαίνουργιου Townstar διαθέτει σύστημα μετάδοσης κίνησης βελτιστοποιημένο με έξυπνη διαχείριση ενέργειας για την ψύξη της μπαταρίας του. Λόγω της αεροδυναμικής του σχεδίασης και της απόδοσης που αυτή δημιουργεί, το Townstar EV είναι σε θέση να επιτύχει αυτονομία έως και 300 χλμ. (κύκλος WLTP).

Διαβάστε επίσης – Nissan e-4ORCE: Πώς λειτουργεί η προηγμένη ηλεκτρική 4κίνηση των Ιαπώνων

Ο ηλεκτρικό του κινητήρας αποδίδει 122 ίππους και 245 Nm ροπής, και η μπαταρία του Townstar έχει ενεργειακή χωρητικότητα 45 kWh. Η μπαταρία μπορεί να δεχθεί φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (11 kW ή 22 kW) ή ταχεία φόρτιση DC (μορφή CCS). Η τελευταία επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν την μπαταρία από το 15% έως το 80%, σε μόλις 37 λεπτά.

Ανάλογα με τις προδιαγραφές, στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του μοντέλου συγκαταλέγονται το ωφέλιμο φορτίο από 600 έως 800 κιλά και η ικανότητα ρυμούλκησης έως 1.500 κιλά. Διαθέτοντας χώρο φόρτωσης έως 4,9 κ.μ., το νέο συμπαγές van μπορεί να μεταφέρει με άνεση δύο ευρωπαλέτες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.