Το Jeep Avenger δείχνει τι μπορεί να κάνει -και- εκτός δρόμου (+video)

Μαζί με τον καλλιτέχνη, φωτογράφο και ταξιδιώτη Nicolas Simoes, το Avenger κάνει μια πρώτη επίδειξη των χαρακτηριστικών του που επιβεβαιώνουν το όνομα Jeep.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep Avenger 2023 video

Με τη φράση “Concetrated Freedom”” («Συμπυκνωμένη Ελευθερία»), να εκφράζει απόλυτα τις συμπαγείς διαστάσεις, αλλά και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου, οι σχεδιαστές του Jeep Avenger το εφοδίασαν με μια σειρά χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να κινείται με ιδιαίτερη άνεση σε δρόμους με κακής ποιότητας οδόστρωμα, είτε σε εντός είτε σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Διαβάστε επίσης – Jeep Grand Cherokee: Παραγωγή χωρίς ρύπους έως το 2026

Οι εξαιρετικά μικροί εμπρός και πίσω πρόβολοι, αλλά και η σημαντική απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 200 χλστ., επιτρέπουν στο Avenger να έχει γωνίες προσέγγισης (20 μοίρες), ράμπας (20 μοίρες) και διαφυγής (32 μοίρες) που συναντά κανείς μόνο σε εξαιρετικά ικανά εκτός δρόμου οχήματα.


Η ροπή όμως του Avenger στην περιπέτεια δεν σταματά εκεί, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Jeep εφοδιάζει ένα προσθιοκίνητο μοντέλο της με τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

Διαβάστε επίσης: “Jeep Earth Odyssey”, η νέα βραβευμένη διαφήμιση της Jeep (+video)

Το πρώτο, ανάλογα με τις συνθήκες (π.χ. λάσπη, άμμος, χιόνι, κτλ.) ρυθμίζει κατάλληλα τη μετάδοση της ισχύος στους τροχούς με στόχο τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση. Το Hill Descent Control από την άλλη πλευρά εξασφαλίζει ότι το Avenger θα κατέβει και τις πιο απότομες κατηφόρες με απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια, ανεξάρτητα από την ποιότητα του οδοστρώματος και την εμπειρία του οδηγού.

Τέλος, οι πλαστικές ποδιές στους προφυλακτήρες έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε οι μικρο-επαφές με πέτρες ή κλαδιά (ή πεζοδρόμια αν βρισκόμαστε στο αστικό περιβάλλον) να μην επιφέρουν ορατά σημάδια στο υλικό.

‘Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα εχέγγυα του νέου Avenger, ότι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα ανταπεξέλθει το ίδιο καλά στη «ζούγκλα» των μεγαλουπόλεων και στις εξορμήσεις όσων αγαπούν την περιπέτεια.

Για την πιστοποίηση των παραπάνω, η Jeep, κάλεσε στους Δολομίτες τον 34χρονο πολυσχιδή Nicolas Simões. Με τη ζωή του να μοιράζεται ανάμεσα σε φωτογραφήσεις, στη σχεδίαση και κατασκευή κοσμημάτων και κυρίως στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ο Simões λατρεύει την περιπέτεια και την ελευθερία κίνησης σε κάθε διαδρομή. Θα μπορέσει το Avenger να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτού του λάτρη των εξορμήσεων;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.