Το Jetson One “βγαίνει” βόλτα… εκτός δρόμου (video)

To eVTOL Jetson One κάνει μια βόλτα στο δάσος και μας δείχνει έναν ακόμη εντυπωσιακό τρόπο αξιοποίησης των μικρών ηλεκτρικών ιπτάμενων "αυτοκινήτων".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jetson One 2021

Η σουηδική Jetson που ιδρύθηκε από τους Peter Ternström και Tomasz Patan το 2017 έχει ήδη εξελίξει το δικό της ελαφρύ και μικρό σε διαστάσεις ιπτάμενο “αυτοκίνητο”, το One, με το οποίο θέλει να προσφέρει μια φτηνή εναλλακτική σε όλους όσους θέλουν να… κατακτήσουν τους αιθέρες.

Διαβάστε επίσης: Το μικρότερο ιπτάμενο αυτοκίνητο στον κόσμο εγκρίθηκε στην Ιαπωνία

Το Jetson One έχει ολοκληρωθεί και η σουηδική εταιρεία κάνει μια πολύ όμορφη βόλτα με το One στο δάσος προσφέροντας εικόνες που δεν μπορεί να προσφέρει κανένα εκτός δρόμου αυτοκίνητο, όσο ικανό και αν είναι.

Με τιμή στα 82.000 ευρώ, το Jetson One έχει μήκος μόλις 2,48 μέτρα, πλάτος 1,5 μέτρα και ύψος λίγο πάνω από ένα μέτρο. Με τους βραχίονες που φέρουν τους ηλεκτρικούς κινητήρες διπλωμένους, το πλάτος του δεν ξεπερνά τα 90 εκ., κάτι που κάνει εύκολη και τη μεταφορά του.

Airspeeder: Γεγονός το πρώτο ιπτάμενο αγωνιστικό “αυτοκίνητο”! (+video)

Το Jetson One έχει χρόνο πτήσης 20 λεπτά και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες έως και 102 χλμ./ώρα, με την τελική του να περιορίζεται ηλεκτρονικά, ενώ μπορεί να πετάξει μέχρι τα 300 μέτρα ύψος. Για την ασφάλεια του πιλότου-οδηγού φροντίζουν οι αισθητήρες LiDar που ελέγχουν την απόσταση του One από το έδαφος, αλλά και το ενσωματωμένο αλεξίπτωτο ταχείας ανάπτυξης.

Το One μπορεί να πετάξει με ασφάλεια ακόμη και αν σταματήσει να λειτουργεί ένας από τους ηλεκτρικούς κινητήρες του, ενώ μπορεί να ίπταται στατικά χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι αυτός που κρατά το joystck.

Αν θέλετε και εσείς ένα Jetson One… κάποια στιγμή σύντομα θα πρέπει να βιαστείτε καθώς από τα πρώτα 60 που θα κατασκευάσει η σουηδική εταιρεία, τα 57 έχουν ήδη κρατηθεί -τα περισσότερα από τις Η.Π.Α.- και απομένουν μόλις τρεις κενές θέσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.