Το «κύκνειο άσμα» της σύγχρονης Lancia Stratos

Η ιστορία της σύγχρονης Lancia Stratos ξεκίνησε το 2010 και φαίνεται πως ολοκληρώνεται με μία έκδοση που θα παρουσιαστεί σύντομα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί το πρωτότυπο να είχε λανσαριστεί πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια και η επίσημη παρουσίαση να έγινε το 2019 στην έκθεση της Γενεύης, αλλά η τελευταία εκδοχή της σύγχρονης Lancia Stratos θα δώσει το παρόν σε έκθεση της Μ.Βρετανίας.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται σπάνια Lancia Stratos σε εκπληκτική κατάσταση (+video) 

Πίσω από το συγκεκριμένο project βρίσκεται η εταιρεία MAT (Manifattura Automobili Torino), η οποία θα παρουσιάσει την τελευταία εκδοχή του θρυλικού μοντέλου. Αυτό θα γίνει στο «Salon Privè» του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-26 Σεπτεμβρίου και θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα κοινωνικής απόστασης.


«Κατά το σχεδιασμό της τελευταίας έκδοσης της σύγχρονης Lancia Stratos, η MAT κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αυτοκίνητο της δεκαετίας του ’70». Αυτά ήταν τα λόγια του διευθυντής μάρκετινγκ της MAT, Riccardo Garella.

Διαβάστε επίσης: Η Kim Kardashian ποζάρει με τη Lancia Stratos HF Zero 

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί συνολικά σε 25 αντίτυπα, ενώ θα βασίζεται και πάλι στην Ferrari F430. Πρόκειται σίγουρα για ένα εγχείρημα που μπορεί να δείξει τον δρόμο στην άλλη ομάδα Ιταλών που έχουν βαλθεί να αναβιώσουν την Lancia Delta Integrale ως Evoluzione GT. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το εγχείρημά τους.

Όσο για το κόστος της μετατροπής, υπολογίστε ότι απαιτούνται περίπου 530.000 ευρώ. Εννοείται πως ο αγοραστής επιβαρύνεται επιπλέον και με το κόστος αγοράς της Ferrari.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.