Το μεγάλο έργο που ενώνει το Αιγαίο με το Ιόνιο – Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί

Νέος αυτοκινητόδρομος βγάζει από την "απομόνωση" περιοχές όπως η Φθιώτιδα και η Φωκίδα. Δείτε ποιες πόλεις θα ενώνει και πότε θα παραδοθεί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Στερεά Ελλάδα

Στην ερώτηση “ποια είναι η ομορφότερη διαδρομή για οδήγηση στην Ελλάδα”, πολλοί θα απαντήσετε το κομμάτι “Μπράλος-Άμφισσα” και όχι άδικα. Είναι μία διαδρομή με απολαυστική θέα από τους πρόποδες του όρους Καλλίδρομου! Σε μερικά χρόνια, όμως, αυτές οι δύο αυτές περιοχές θα ενώνονται με έναν υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο.

Δείτε επίσης: 1.432 παραβάσεις σε ένα 24ωρο στην Αττική – Αλκοόλ και ταχύτητα στο στόχαστρο

Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα τμήματα (σε κατασκευαστικό επίπεδο) του ευρύτερου οδικού έργου που αφορά στην ένωση Λαμίας, Ιτέας και Αντιρρίου. Αναμφισβήτητα με αυτό το οδικό έργο βγαίνουν από την “απομόνωση” περιοχές της Φωκίδας και της Φθιώτιδας, ενώ ο χρόνος για την μετακίνηση ανάμεσα σε δύο μεγάλες πόλεις (από Λαμία στην Πάτρα) θα μειωθεί δραματικά.


“Ο Διαγώνιος Οδικός Άξονας Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο συνιστά τμήμα του διεθνούς οδικού δικτύου Ε65. Αποτελεί τον συνδετήριο άξονα μεταξύ των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ και Ιονίας Οδού, αλλά και σύνδεσης Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους”, σημείωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

15η Αυγούστου 2027 – Η ημερομηνία περαίωσης του έργου
Οι εργασίες ξεκίνησαν από το δυσκολότερο τμήμα που είναι το “Μπράλος – Άμφισσα” συνολικού μήκους 31 χλμ. Στο αντικείμενο της σύμβασης του συγκεκριμένου έργου περιλαμβάνεται η κατασκευή μεγάλων τεχνικών έργων, όπως είναι η κατασκευή δύο σηράγγων συνολικού μήκους περίπου 4,7 χλμ., επτά γεφυρών συνολικού μήκους άνω του 1 χλμ., έξι ισόπεδων κόμβων, ανισόπεδων και υπόγειων διαβάσεων, καθώς και ενός δικτύου δευτερευουσών οδών για τη σύνδεση με το λοιπό υφιστάμενο οδικό δίκτυο. Πλέον, έχουν συνταχθεί τα πρωτόκολλα εγκατάστασης από το Δασαρχείο Άμφισσας και το Δασαρχείο Λαμίας, και έχουν παραδοθεί οι δασικές εκτάσεις. Η συμβατική ημερομηνία περαίωσης του έργου είναι η 15η Αυγούστου 2027.

Πηγή: yme.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.