Το μέλλον του Honda NSX βασισμένο στο παρελθόν του

Το τέλος είναι η αρχή. Μπορεί να ακούγεται σαν βουδιστικό γνωμικό αλλά στην περίπτωση του NSX ισχύει, αφού η διακοπή της παραγωγής του πυροδότησε άμεσα ψηφιακά σενάρια για το πως θα μας επανα-συστηθεί στο μέλλον.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda NSX

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από τότε που το τελευταίο NSX Type S ολοκληρώθηκε στην γραμμή παραγωγής της Honda στο Ohio των ΗΠΑ και ορισμένοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι αυτό θα είναι το οριστικό τέλος του sport coupe της εταιρείας.

Από τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, μεγαλύτερη εγκυρότητα έχει φυσικά η δήλωση της ίδιας της Honda, που δεν απέκλεισε την επιστροφή του NSX στο μέλλον, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι αν αυτό συμβεί, θα πρόκειται για ηλεκτροκίνητη υλοποίηση.

Ήταν λοιπόν αυτή η δήλωση που πυροδότησε τη φαντασία του βασισμένου στο Τορίνο σχεδιαστή, Ulises Morales, o οποίος και δημιούργησε ένα rendering σχετικά με την μελλοντική μορφή του NSX. Σε αυτή του την “άποψη”, ο Morales δανείστηκε στοιχεία από την πρώτη γενιά του αυτοκίνητου που παρουσιάστηκε το 1990, αποτίοντας φόρο τιμής, αλλά και επιχειρώντας μια σύνδεση του παρελθόντος με το μέλλον.

Χαρακτηριστικό σημείο αυτής της σύνδεσης αποτελεί η αεροτομή στο πίσω μέρος, η οποία στην προκειμένη περίπτωση έχει μια πολύ πιο εμφατική παρουσία σε σχέση με την διακριτικότητα της πρώτης έκδοσης. Ο Morales σε γενικές γραμμές, έχει χρησιμοποιήσει έξυπνα αυτό το τέχνασμα, ακολουθώντας τις γραμμές του αρχέτυπου NSX, αλλά προσδίδοντας σε αυτές έναν φουτουρισμό και μια υπερβολή που στο σύνολο της χαρακτηρίζεται μάλλον καλοδεχούμενη και ισορροπημένη.

Άλλα στοιχεία που είναι εμφανές ότι αποτελούν σχεδιαστικό  “δάνειο” από την πρώτη γενιά του αυτοκινήτου, είναι το ενιαίο πίσω φωτιστικό σώμα, οι αεραγωγοί στο πλάι του αμαξώματος αλλά και το χαρακτηριστικό επικλινές πίσω τζάμι που κάποτε εξυπηρετούσε την mid-engine διάταξη. Με την πρόθεση της Honda βέβαια για ένα ΕV μέλλον σε ότι αφορά το NSX, στο σχέδιο του Morales αυτή η επιλογή εξυπηρετεί απλά και μόνο αισθητικούς σκοπούς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.