Το MINI John Cooper Works στον 24ωρο αγώνα στο Nurburgring

Το MINI John Cooper Works με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων της Bulldog Racing θα αγωνιστεί στον 24ωρο αγώνα στο Nürburgring, με οδηγό τον εγγονό του John Cooper, Charlie.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MINI John Cooper Works ston 24ωρο αγώνα του Nurburgring 2023

Μετά τις επιτυχημένες δοκιμές στο Nurburgring Endurance Series (NLS) και στο RCN τις αγωνιστικές σεζόν 2022 και 2023, η Bulldog Racing αναλαμβάνει την πρόκληση στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring με δύο MINI John Cooper Works.

Διαβάστε επίσης: Νέο ορόσημο παραγωγής για το 3θυρο MINI

Ένα εντελώς νέο MINI John Cooper Works με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων θα συμπληρώσει την συμμετοχή της Bulldog Racing και θα αγωνιστεί με τον αριθμό #126 στην κατηγορία VT2-FWD.


Επιπλέον, το αγαπημένο αγωνιστικό αυτοκίνητο του κοινού, ένα κόκκινο MINI John Cooper Works με τον αριθμό #112, από τον περσινό 24ωρο αγώνα στο Nurburgring (που συμπλήρωσε επέτειο 50 ετών), εξελίχθηκε συστηματικά κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος στο Nurburg και θα εκκινήσει και πάλι στην κατηγορία SP3T.

Διαβάστε επίσης – Apps BMW-MINI: Με 10 εκατ. χρήστες και κορυφαίες αξιολογήσεις

Ο Charlie Cooper (GBR), του οποίου ο παππούς John Cooper ήταν φίλος του Άλεκ Ισηγόνη και τον έπεισε την 10ετία του 1960 να κατασκευάσουν αγωνιστικά Mini, θα κάνει το ντεμπούτο του σε 24ωρο αγώνα, έχοντας ήδη ολοκληρώσει δύο αγώνες NLS το 2023.

Πριν από αυτό, ο Άγγλος οδηγός είχε προκριθεί με επιτυχία για το DMSB Permit Nordschleife. Η υπόλοιπη σύνθεση των οδηγών, καθώς και οι τεχνικές λεπτομέρειες των αγωνιστικών αυτοκινήτων, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.