Apps BMW-MINI: Με 10 εκατ. χρήστες και κορυφαίες αξιολογήσεις

Δύο εκατ. χρήστες καθημερινά και πάνω από 10 συνολικά χρησιμοποιούν τις εφαρμογές "My BMW" και "MINI" με τις έξυπνες λειτουργίες, πρακτικές υπηρεσίες και χρήσιμες συμβουλές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εμαρφμογές App BMW και MINI

Οι εφαρμογές που έχει αναπτύξει ο όμιλος των Βαυαρών για τις BMW και ΜΙΝΙ αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλείς στο κοινό αλλά και πολύ χρηστικές όπως φαίνεται από τους δεκάδες χιλιάδες χρήστες τους που τις έχουν αξιολογήσει με πέντε αστέρια στο AppeApp Store.

Διαβάστε επίσης: Ο πολυτιμότερος εξαγωγέας αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. δεν είναι Αμερικάνος

Με τις εφαρμογές για τα μοντέλα των BMW και MINI, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση του οχήματός τους. Μέσω του app μπορεί επίσης να πραγματοποιείται το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα των θυρών, η ενεργοποίηση του κλιματισμού/του εξαερισμού ή, ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος, η προβολή του περιβάλλοντος χώρου και του εσωτερικού του οχήματος με χρήση του Remote 3D View.


Επιπλέον, είναι πολύ εύκολη η αποστολή διευθύνσεων προορισμού από την εφαρμογή στο σύστημα πλοήγησης του οχήματος. Επιπρόσθετα, η εφαρμογή μπορεί να διαχειρίζεται υπηρεσίες τρίτων, όπως για παράδειγμα το Amazon Alexa. Στην ενότητα “Services & Store”, ο πελάτης μπορεί να έχει μια ενημερωμένη επισκόπηση των ψηφιακών υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες και κλεισμένες για το όχημα ανά πάσα στιγμή, καθώς και να προσθέσει εύκολα και ευέλικτα αναβαθμίσεις ConnectedDrive.

Διαβάστε επίσης: το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής με ανακυκλωμένες ζάντες αλουμινίου 

Σε συνδυασμό με το BMW Digital Key Plus και ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος, το “My BMW” app μπορεί να εκτελέσει από απόσταση έως και περίπου έξι μέτρων, αποθηκευμένους ελιγμούς και λειτουργίες αυτόματης στάθμευσης.

Οι εφαρμογές προσφέρουν μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών και για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση φόρτισης και την ηλεκτρική αυτονομία τους, αλλά και ειδοποιήσεις (push notifications) κατά τη διάρκεια της φόρτισης σχετικά με την επίτευξη του στόχου φόρτισης της μπαταρίας, καθώς και για πιθανές ανωμαλίες. Οι πελάτες BMW και MINI μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και την αυτονομία του οχήματος μέσω της σχετικής εφαρμογής στο Apple Watch.

Στην Ευρώπη, το συμβόλαιο των υπηρεσιών BMW ή MINI Charging του πελάτη μπορεί να αποθηκευτεί στις εφαρμογές, ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτό επιτρέπει τον ψηφιακό έλεγχο ταυτότητας μέσω εφαρμογής σε πάνω από 400.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη. Η τιμολόγηση πραγματοποιείται εύκολα σε μηνιαία βάση, κάνοντας χρήση των αποθηκευμένων τρόπων πληρωμής μέσω BMW/MINI Charging.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό και των δύο εφαρμογών είναι η διαχείριση των αναγκών σέρβις και συντήρησης του οχήματος. Όταν επίκειται προγραμματισμένο σέρβις για το όχημα ενός πελάτη, τότε λαμβάνει ειδοποίηση και μπορεί να κλείσει ραντεβού απευθείας από την εφαρμογή.

Ολόκληρη η διαδικασία σέρβις υποστηρίζεται μέσω της εφαρμογής με check-in, βίντεο σέρβις, παρακολούθηση της κατάστασης και πληρωμή. Σε περίπτωση που το όχημα ενός πελάτη εμπλακεί σε ατύχημα, η εφαρμογή προσφέρει έναν απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο κλήσης της Οδικής Βοήθειας.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και των δύο εφαρμογών είναι η λειτουργία επίδειξης (demo mode). Αυτή προσφέρει μια επιλογή οχημάτων επίδειξης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ανακαλύψουν τη λειτουργικότητα των εφαρμογών χωρίς δικό τους όχημα. Το demo mode δημιουργεί μια αυθεντική εμπειρία BMW και MINI – σχεδόν σαν το όχημα να βρισκόταν ήδη στο γκαράζ του χρήστη.

Οι εφαρμογές “My BMW” και “MINI” κυκλοφόρησαν και οι δύο τον Ιούλιο του 2020, αντικαθιστώντας τους αντίστοιχους προκατόχους τους, τις εφαρμογές “Connected”. Έκτοτε, οι εφαρμογές επεκτείνονται και βελτιστοποιούνται συνεχώς με βάση τα σχόλια των χρηστών. Και οι δύο εφαρμογές θα συνεχίσουν να ενημερώνονται κάθε δύο μήνες και η γκάμα των λειτουργιών τους θα επεκταθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.