Το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής με ανακυκλωμένες ζάντες αλουμινίου

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cabrio στην ιστορία θα είναι παράλληλα και το πρώτο μοντέλο παραγωγής με αλουμινένιες ζάντες 100% από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο όμιλος της BMW πρωτοπορεί στην κυκλική οικονομία με την MINI να είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που φέρνει στην ευρεία παραγωγή ζάντες κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο cabrio MINI που δεν εκπέμπει ρύπους

Το νέο MINI Cooper SE Cabrio, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό cabrio στην ιστορία της εταιρείας, φέρει ζάντες που έχουν κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Ronal. Η συνεπής χρήση ανακυκλωμένου αλουμινίου όχι μόνο διατηρεί τις πηγές πρώτων υλών, αλλά και καταργεί την εξαιρετικά ενεργοβόρα διαδικασία ηλεκτρόλυσης που είναι συνήθως απαραίτητη για την παραγωγή ελαφρών κραμάτων.


Με τη χρήση δευτερογενών υλικών που έχουν αποτύπωμα άνθρακα μικρότερο από 0,16 κιλό άνθρακα ανά κιλό αλουμινίου, ο προμηθευτής ζαντών κατάφερε να μειώσει τις εκπομπές CO2 στις εγκαταστάσεις παραγωγής του έως και κατά 75% σε σύγκριση με τους συμβατικά παραγόμενους αλουμινένιους τροχούς. Αυτό σημαίνει ότι οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μειώνονται από περίπου 130 κιλά σε 30 κιλά.

Διαβάστε επίσης: Στη μαγευτική Λαπωνία με MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition

“Ως premium κατασκευαστής, ενσωματώσαμε τη βιωσιμότητα στην ανάπτυξη από πολύ νωρίς”, δήλωσε ο δρ. Nicolai Martin, ανώτερος αντιπρόεδρος του τομέα Ανάπτυξης Αυτοματοποιημένης Οδήγησης και πρόσθεσε: “Οι ζάντες ελαφρού κράματος του αμιγώς ηλεκτρικού ανοιχτού τετραθέσιου αυτοκινήτου είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα βιώσιμης χρήσης πόρων και αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς την κυκλική οικονομία για το BMW Group”.

Το BMW Group προωθεί την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας στην πράξη σύμφωνα με τις τέσσερις βασικές αρχές του ομίλου των Βαυαρών, Re:think, Re:duce, Re:use και Re:cycle.

Με την παρουσίαση του MINI Cooper SE Cabrio μπαίνουν οι βάσεις για την επέκταση της καινοτόμου διαδικασίας παραγωγής ζαντών αλουμινίου για χρήση και σε μελλοντικά μοντέλα μαζικής παραγωγής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.