Η.Π.Α.: Ο πολυτιμότερος εξαγωγέας αυτοκινήτων δεν είναι Αμερικάνος

Οι υψηλότερες σε αξία εξαγωγές αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. δεν ανήκουν σε αμερικάνικη εταιρεία, με έναν Ευρωπαίο κατασκευαστή να ηγείται και το 2022, για 9η σερί χρονιά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εξαγωγές BMW από τις Η.Π.Α.

Με αξία εξαγωγών που έφτασε στα 9,06 δισ. ευρώ η BMW ηγήθηκε ηγήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφορικά με την αξία των αυτοκινήτων που εξήχθησαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Εμπορίου της χώρας.

Διαβάστε επίσης -BMW M: Αυτά είναι τα πρώτα ήπια υβριδικά μοντέλα στην ιστορία της

Ειδικότερα, το εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg της Νότιας Καρολίνας εξήγαγε 227.029 αυτοκίνητα των κατηγοριών Sports Activity Vehicle και Coupe μέσω του λιμανιού του Charleston (περισσότερες από 182.000 μονάδες) και μέσω πέντε άλλων λιμανιών στα νοτιοανατολικά της χώρας: Savannah, Brunswick, Jacksonville, Miami, και Everglades. Επίσης περισσότερες από 17.000 BMW “ταξίδεψαν” σε άλλες χώρες μέσω σιδηροδρόμου.


Spartanburg , Νότια Καρολίνα. Για ένατη συνεχή χρονιά, η BMW Manufacturing ηγήθηκε της χώρας όσον αφορά την αξία των αυτοκινήτων που εξήχθησαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ. Το εργοστάσιο της Νότιας Καρολίνας εξήγαγε 227.029 οχήματα BMW στις κατηγορίες ‘Sports Activity Vehicle’ και ‘Coupe’ κατά τη διάρκεια του 2022 με αξία εξαγωγών σχεδόν 9,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης: Έτσι παράγεται η επετειακή BMW 3.0 CSL

Τα αυτοκίνητα BMW που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο του Spartanburg εξήχθησαν μέσω του λιμανιού του Charleston (περισσότερες από 182.000 μονάδες), και μέσω πέντε άλλων λιμανιών της νοτιοανατολικής χώρας: Savannah, GA, Brunswick, GA, Jacksonville, FL, Miami, FL και Everglades, FL. Περισσότερες από 17.000 BMW ταξίδεψαν στις αγορές του εξωτερικού μέσω σιδηροδρόμου.

Κατά τη διάρκεια του 2022, η Γερμανία ήταν η κορυφαία εξαγωγική αγορά της BMW απορροφώντας το 15,5% του όγκου των εξαγωγών και ακολούθησαν η Κίνα (13,5%), η Νότια Κορέα (12,8%), ο Καναδάς (7,5%) και η Μ. Βρετανία (5,6%).

Να σημειωθεί επίσης πως η ομάδα του εργοστασίου στο Spartanburg κατασκεύασε 416.301 οχήματα SAV και Coupe κατά τη διάρκεια του 2022, επίδοση που αποτελεί συνολικά τη δεύτερη υψηλότερη στην ιστορία της Μονάδας.

Από το 1992, το BMW Group έχει επενδύσει σχεδόν 12,4 δισ. δολάρια στις δραστηριότητές του στη Νότια Καρολίνα. Η BMW Manufacturing είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο του ομίλου της BMW στον κόσμο και παράγει περισσότερα από 1.500 οχήματα κάθε μέρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.