Το μοναδικό B-SUV με υγραέριο ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Λίγο μετά την αποκάλυψή του, ήρθε η ώρα να μάθουμε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα! Πρόκειται για το μοναδικό B-SUV μοντέλο με δυνατότητα επιλογής υγραερίου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Captur

To Renault Captur είναι ένα πολύ δημοφιλές B-SUV στην Ελλάδα. Πρόσφατα ανανεώθηκε και τώρα έφτασε η ώρα να δούμε πόσο κοστίζει στην χώρα μας. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως πρόκειται για το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας με δυνατότητα επιλογής κινητήρα με υγραέριο, ενώ η γκάμα του είναι πλήρης, με επιλογές για κάθε ανάγκη!

Δείτε επίσης: Το best seller SUV της Ελλάδος τώρα και ως υβριδικό (+τιμή εκκίνησης)

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, στο εμπρός τμήμα συναντάμε πλέον μία σαφώς πιο δυναμική εικόνα, με πιο λεπτά φωτιστικά σώματα και “αιχμηρές” σχεδιαστικές γραμμές. Εξακολουθούν να υπάρχουν δυνατότητες επιλογής διχρωμίας για το αμάξωμα, δίνοντας πληθώρα επιλογών και συνδυασμών στους αγοραστές. Αναφορικά με τις διαστάσεις, ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η γαλλική εταιρεία αναφέρει πως το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 4,23 μέτρα.


Το μοναδικό B-SUV με κινητήρα υγραερίου
Το ανανεωμένο Renault Captur έρχεται με πληθώρα κινητήρων που θα καλύψουν κάθε ανάγκη. Συνολικά, υπάρχουν πέντε διαθέσιμες επιλογές με την ισχύ να διαμορφώνεται στην κορυφαία έκδοση στους 160 ίππους. Ασφαλώς από την γκάμα δεν απουσιάζει και ο κινητήρας διπλού καυσίμου (βενζίνη και υγραέριο).

Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν αναλυτικά οι τιμές για την κάθε έκδοση του ανανεωμένου B-SUV μοντέλου των Γάλλων:
TCe 90 PS – Από 23.750 ευρώ
TCe 100 LPG – Από 24.450 ευρώ
Mild Hybrid 140 – Από 27.250 ευρώ
mild hybrid 160 EDC – Από 30.450 ευρώ
E-Tech full hybrid 145 – Από 30.850 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.