Το μοντέλο που “σαρώνει” ακόμα και στο τέλος παραγωγής του – Νέο ρεκόρ στο πρώτο τρίμηνο

Μπορεί η παραγωγή της να φτάνει στο τέλος, αλλά οι Ιταλοί δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους. Το μοντέλο που εντυπωσιάζει με νέο ρεκόρ πωλήσεων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Ypsilon

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, όταν ένα μοντέλο φτάνει στο τέλος της παραγωγής του είναι λογικό το ενδιαφέρον να είναι μειωμένο, μιας και όλοι αναμένουν την έλευση του διαδόχου. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, μιας και το Lancia Ypsilon συνεχίζει να “σαρώνει” στην ιταλική αγορά καταγράφοντας την τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης με νέο ρεκόρ. Εντυπωσιακό για ένα μοντέλο που έχει μείνει στην αγορά τόσα χρόνια!

Το εν λόγω μοντέλο αποχαιρετά την ιταλική αγορά συγκεντρώνοντας εξαιρετικά στοιχεία στους πρώτους τρεις μήνες. Πιο συγκεκριμένα, μόνο τον Μάρτιο, με 4.845 πωλήσεις, η Lancia Ypsilon ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία της και ήταν το τρίτο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά συνολικά.

Lancia Ypsilon


Το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν επίσης το υβριδικό αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία, τόσο τον Μάρτιο με 4.210 μονάδες, όσο και στο πρώτο τρίμηνο με συνολικά 11.296 μονάδες. “Είμαστε πολύ περήφανοι που γινόμαστε μάρτυρες του πάθους και της αγάπης που περιβάλλει τη Lancia Ypsilon, ένα αυτοκίνητο που έπαιζε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, χάρη στο μοναδικό του στυλ και την ιταλική σχεδίαση”, δήλωσε ο Luca Napolitano, Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia Brand.

Lancia Ypsilon

Η ώρα της νέας Lancia Ypsilon
Η θρυλική Lancia είναι και πάλι εδώ, με το πρώτο της μοντέλο να αποκαλύπτεται και να μην είναι άλλο από τη Lancia Ypsilon. To νέο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα διατίθεται σύντομα στην ευρωπαϊκή αγορά, αρχικά στην έκδοση Dizione Limitata Cassina. Η συγκεκριμένη θα περιοριστεί στα μόλις 1.906 αντίτυπα. Ο αριθμός μόνο τυχαίος δεν είναι, μιας και αντλεί έμπνευση από την ημερομηνία “γέννησης” της ιστορικής εταιρείας. Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.