Το μοντέλο που “σαρώνει” στην Ευρώπη – Υποψήφιο για best-seller της χρονιάς

"Έκρηξη" πωλήσεων και τον Αύγουστο με αύξηση 208%. Δείτε το μοντέλο που βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης και "βάζει" πλώρη για την πρώτη θέση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model Y

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι έτοιμο να αναδειχθεί ως best-seller της ευρωπαϊκής αγοράς. Ο λόγος για το Tesla Model Y, το οποίο για ακόμα έναν μήνα “σάρωσε” στην Ευρώπη με εκτόξευση των πωλήσεών του κατά 208%.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Tesla Model 3 – Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο από την απέναντι μεριά του Ατλαντικού κατάφερε να ταξινομηθεί 21.549 φορές μέσα στον Αύγουστο σε 28 χώρες της Ευρώπης. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το Peugeot 208 με 15.840 ταξινομήσεις, ενώ η κορυφαία τριάδα του μήνα ολοκληρώθηκε με το VW T-Roc των 15.198 ταξινομήσεων.


Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και το περασμένο Αύγουστο, το Tesla Model Y έχει ταξινομηθεί 169.420 φορές, αριθμός που το καθιστά ως το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της Ευρώπης στους οκτώ πρώτους μήνες του έτους. “Είναι πιθανό να γίνει το πιο δημοφιλές νέο επιβατικό αυτοκίνητο της Ευρώπης μέχρι το τέλος του έτους. Ως μη ευρωπαϊκό μοντέλο που πρωτοστατεί στην Ευρώπη, θα είναι μια αξιοσημείωτη και ιστορική στιγμή” ανέφερε o Felipe Munoz, παγκόσμιος αναλυτής της JATO Dynamics.

Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως το 22% του συνόλου των νέων αυτοκινήτων στην Γηραιά Ήπειρο ήταν αμιγώς ηλεκτρικά. Σε απόλυτους αριθμούς, το ποσοστό αντιστοιχεί σε 196.000 μονάδες στο σύνολο σχεδόν 900.000 αυτοκινήτων.

Πηγή: Jato Dynamics

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.