Το μοντέλο της Renault που γίνεται αμιγώς ηλεκτρικό – Θα κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ

Πλέον είναι επίσημο, δείτε πότε έρχεται το νέο γαλλικό μοντέλο πόλης! Δυνατά του στοιχεία η χαμηλή κατανάλωση και ασφαλώς η τιμή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Renault Twingo είναι ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην χώρα μας, κυρίως λόγω της οικονομίας, αλλά και της πρακτικότητας που προσέφερε, παρά το μικρό του μέγεθος. Τώρα, πλησιάζει η στιγμή που θα μας ξανά “συστηθεί”, αυτή τη φορά ως ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο.

Το εικονιζόμενο μοντέλο παρουσιάστηκε επίσημα στην πρόσφατη εκδήλωση “Capital Market Day” και η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2025 από την εταιρεία Ampere. Το ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται έναν χρόνο αργότερα και σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως η τιμή εκκίνησης θα βρίσκεται κάτω από τα 20.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται περαιτέρω μειώσεις τιμής μέσω προγραμμάτων όπως το “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

Με εντυπωσιακή κατανάλωση 10 kWh/100 χλμ.
Οι πληροφορίες γι’ αυτό το νέο μοντέλο είναι ακόμα ελάχιστες, ωστόσο οι πρώτες εικόνες δείχνουν ότι διατηρεί την ίδια φιλοσοφία με το παρελθόν. Παραμένει ένα αστικό όχημα, με μικρές διαστάσεις και “χαριτωμένα” σχεδιαστικά στοιχεία. Πέρα όμως, από την εικόνα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Renault κάνει λόγο για εντυπωσιακή κατανάλωση που θα αγγίζει τις 10 kWh/100 χλμ., τονίζοντας ότι το μελλοντικό Twingo EV θα είναι κατά 50% πιο αποδοτικό συγκριτικά με τα σημερινά ηλεκτρικά πόλης.


“Τα καταφέραμε με το Dacia Spring, τώρα ήρθε η ώρα για τη Renault”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Renault, Luca De Meo, αναφέροντας ότι το Twingo EV θα τοποθετείται στη γκάμα κάτω από το επερχόμενο Renault 5 EV.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.