Το νέο αυτοκίνητο του Cristiano Ronaldo κοστίζει πολλά…

Ο Cristiano Ronaldo είναι γνωστό πως λατρεύει τα αυτοκίνητα και σιγά σιγά χτίζει μία εξαιρετική συλλογή η οποία απέκτησε νέο μέλος...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο Cristiano Ronaldo λατρεύει τα αυτοκίνητα και μας το έχει δείξει αρκετές φορές, με τα posts του στα social media. Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, προκαλώντας χαμό με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε για τους 57.000.000 followers του στο instagram.

Σε αυτή, ποζάρει δίπλα από το νέο του απόκτημα, μία Rolls-Royce Cullinan η οποία κοστίζει περίπου 400.000 ευρώ. Όπως είναι λογικό, η φωτογραφία του είχε μεγάλη απήχηση, καθώς τα Like ξεπέρασαν τα 7.500.000, ενώ και στα σχόλια υπήρξε ένας μικρός πανικός… Ο Ronaldo συνόδεψε την φωτογραφία του με μία λεζάντα στην οποία ανέφερε πως “η δουλειά έγινε”, εννοώντας προφανώς πως εκπληρώθηκε ο στόχος του να αγοράσει τη συγκεκριμένη Rolls-Royce.

Για την ιστορία να πούμε πως η συλλογή αυτοκινήτων του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μοντέλα των Aston Martin, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, BMW, Bentley, Mercedes και Maserati.


Δείτε πιο κάτω το σχετικό post του άσσου της Juventus στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]