Το νέο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για την F1 “Beyond the Visible” (Video)

Με νέο επεισόδιο που εστιάζει στα logistics, συνεχίζει το ντοκιμαντέρ "Beyond the Visible" που μέσω της Alfa Romeo F1 Team ORLEN μεταφέρει το κοινό στον αθέατο κόσμο της Formula 1.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Beyond th visible ντοκιμαντέρ Alfa Romeo 2022

Το νέο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ της Alfa Romeo, το τρίτο από τα πέντε συνολικά, ονομάζεται “The Hidden Backbone” («Η κρυμμένη ραχοκοκαλιά») και εστιάζει σε μια από τις πλέον κρίσιμες, αλλά και αφανείς δραστηριότητες στον κόσμο της Formula 1, αυτής των logistics.

Διαβάστε επίσης – Επίσημο: Αυτή είναι η σπάνια Alfa Romeo Giulia SWB Zagato (+video)

Το νέο επεισόδιο μεταφέρει το κοινό στις εξαιρετικά περίπλοκες διαδικασίες που απαιτούνται ώστε οι ομάδες να μπορούν να μεταφέρονται σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες των δοκιμών και των Grand Prix.

Η ακρίβεια και ο απόλυτος συντονισμός είναι απαραίτητος, έτσι ώστε εκατοντάδες μέλη της ομάδας, ευαίσθητος εξοπλισμός, αλλά ακόμα και τα motorhomes που αποτελούν τη βάση της ομάδας και συναρμολογούνται/αποσυναρμολογούνται σε κάθε αγώνα, να μεταφερθούν με ταχύτητα και ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα εμβληματικά σπορ αυτοκίνητα της Alfa Romeo

Την ευθύνη για αυτό το εγχείρημα έχει μια μικρή ομάδα εξιδεικευμένων ανθρώπων που δουλεύουν σε εξαντλητικούς ρυθμούς ώστε να διασφαλίσουν ότι τα πάντα θα μεταφερθούν σύμφωνα με το προβλεπόμενο πλάνο.

Στη σαιζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ομάδα μετέφερε περίπου 230 τόνους με πλοία, 40 τόνους με αεροπλάνα και ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες με φορτηγά όπου ήταν εφικτή η μεταφορά μέσω του οδικού δικτύου. Παράλληλα, περίπου 100 μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών, των μηχανικών, του ιατρικού προσωπικού κτλ. ταξίδεψαν και στους 22 αγώνες της περασμένης σαιζόν.

Ο προγραμματισμός των μεταφορών που θα χρειαστούν σε μια αγωνιστική χρονιά σε ποσοστό 90% πραγματοποιείται μέχρι το Δεκέμβρη της προηγούμενης χρονιάς, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος το προσωπικό να εστιάζει στη σωστή εκτέλεση του πλάνου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.