Το νέο Ferrari F1 τιμόνι για e-gaming είναι εντυπωσιακό (+video)

Το νέο τιμόνι Ferrari SF1000 της Thrustmaster είναι τουλάχιστον λαχταριστό για τους φίλους του e-gaming, της Scuderia και όχι μόνο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να κρατούσατε στα χέρια σας το τιμόνι της Ferrari SF1000, του Formula 1 μονοθεσίου των Ιταλών με το οποίο αγωνίστηκαν στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα; Η Thrustmaster, εταιρία κατασκευής joysticks και περιφερειακών εξαρτημάτων gaming, δίνει τώρα σε όλους την ευκαιρία να κάνουν ακριβώς αυτό παρουσιάζοντας την ομώνυμη replica του τιμονιού, για τους gamers όλου του κόσμου.

Το Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition, όπως είναι το πλήρες όνομα του τιμονιού, είναι συμβατό για χρήση gaming τόσο μέσω pc όσο και γνωστών κονσολών. Το τιμόνι είναι πλήρως λειτουργικό -και τα έως 25 φυσικά κουμπιά του λειτουργούν0 και πραγματικά εντυπωσιάζει με τις λεπτομέρειες του. Ψηλά στο κέντρο βρίσκεται η διαδραστική TFT οθόνη, η οποία μπορεί να παρουσιάσει έως και 69 διαφορετικές πληροφορίες, ανάλογα με το μοντέλο, το video game αλλά και το όχημα που “e-οδηγείτε”.

 

Η εξαιρετική πιστότητα του τιμονιού οφείλεται στο γεγονός ότι η Thrustmaster έχει επίσημη άδεια από τη Ferrari για να λανσάρει και να κατασκευάζει προϊόντα με το σήμα των Ιταλών, οπότε έχει και την ανάλογη… πρόσβαση στα σχεδιαστήρια της. Το τιμόνι φέρει μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης από τη βάση του αλλά και την επιλογή μεταξύ δύο διαφορετικών 100% αλουμινένιων paddles για αλλαγές ταχυτήτων σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες, με δεύτερο highlight την full carbon επιφάνειά του στο εμπρός μέρος.

Σύμφωνα με την Thrustmaster, η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τη νέα δημιουργία της, που είναι συμβατή και με της επόμενης γενιάς κονσόλες είναι 349,99 ευρώ. Η διαθεσιμότητα της στις ευρωπαϊκές αγορές έχει ήδη ξεκινήσει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr