Το νέο μοντέλο της Porsche με τις τρεις οθόνες…

Άκρως ψηφιακό το εσωτερικό της Porsche Panamera που αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Με τρεις οθόνες και... τεχνολογία που δεν αποσπά την προσοχή του οδηγού!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche Panamera

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση της νέας Porsche Panamera έχει ξεκινήσει, με την γερμανική εταιρεία να έχει γνωστοποίηση ότι τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 24 Νοεμβρίου. Τώρα, η εταιρεία με έδρα την Στουτγάρδη μας δίνει μία πρώτη “γεύση” από το… άκρως ψηφιακό της περιβάλλον.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το λεγόμενο ψηφιακό “Porsche Driver Experience”, το οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην Porsche Taycan. Αποτελείται από τρεις οθόνες και ξεκινάμε από τα αριστερά προς τα δεξιά. Πίσω από το τιμόνι, λοιπόν, βρίσκεται η οθόνη 12,6 ιντσών, η οποία είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση του οδηγού.

Porsche Panamera


Στο κέντρο υπάρχει η κεντρική οθόνη αφής μεγέθους 10,9 ιντσών μέσω τις οποίας γίνεται ο έλεγχος του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ακριβώς από κάτω βρίσκονται οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, οι οποίοι είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι.

Το ψηφιακό περιβάλλον συνεχίζεται και προς την πλευρά του συνοδηγού. Εκεί βρίσκεται άλλη μία οθόνη 10,9 ιντσών για τον συνοδηγό, μέσω της οποίας είναι εφικτό να προβάλλονται video ακόμα και εν κινήσει. Μάλιστα, έχει εγκατασταθεί ειδικό φίλτρο, ώστε να μην αποσπά την προσοχή του οδηγού κατά την οδήγηση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει και head-up display, ενώ για πρώτη φορά η Porsche εξοπλίζει το μοντέλο με ατμοσφαιρικό φωτισμό σε όλη την κεντρική κονσόλα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.