Το νέο μοντέλο των Σουηδών που βρέθηκε στην κορυφαία τριάδα της Ευρώπης

Βρίσκεται λίγους μήνες στην αγορά της Ευρώπης, αλλά κατάφερε να "εκτοξεύσει" τις πωλήσεις του και να βρεθεί στην πρώτη τριάδα των ηλεκτρικών!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo EX30

Μπορεί να έχει περάσει πολύ λίγος καιρός από το επίσημο λανσάρισμα του Volvo EX30 στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά το σουηδικό μοντέλο κατάφερε “με το καλημέρα” να δείξει την δυναμική του. Μέσα στον περασμένο Μάρτιο κατάφερε να βρεθεί στην κορυφαία τριάδα των αμιγώς ηλεκτρικών, αφήνοντας πίσω του δημοφιλείς επιλογές, όπως το Peugeot e-208.

Πιο αναλυτικά, όπως δείχνουν τα στοιχεία του οργανισμού Jato, μέσα στον Μάρτιο του 2024, κορυφαία τριάδα των ηλεκτρικών αποτέλεσαν τα Tesla Model Y, Tesla Model 3 και Volvo EX30 με 26.847, 11.758 και 7.598 ταξινομήσεις αντίστοιχα. Το Volvo EX30, όπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, άφησε πίσω του το Peugeot e-208 και το Volvo XC40, μοντέλα που συμπλήρωσαν το Top 5 των ηλεκτρικών στην Ευρώπη.


Τρεις επιλογές κινητήρων – Δύο μπαταρίες
Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει κάποιος την τεχνολογία μπαταρίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, μια και το EX30 διατίθεται με τρεις επιλογές κινητήρων και δύο διαφορετικούς τύπους μπαταριών, που κινούν δύο πισωκίνητα σύνολα και ένα τετρακίνητο. Εάν ένας οδηγός περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην πόλη ή διανύει μικρότερες αποστάσεις μεταξύ των φορτίσεων, προσφέρεται μια επιλογή με έναν κινητήρα 272 ίππων με μπαταρία LFP.

Αντίθετα, εάν κάποιος προτιμάει να μεγιστοποιήσει την εμβέλεια, τότε η παραλλαγή Single Motor Extended Range, δηλαδή ενός κινητήρα 272 ίππων με μπαταρία εκτεταμένης εμβέλειας NMC είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή. Η μπαταρία NMC διαθέτει λίθιο, νικέλιο, μαγγάνιο και κοβάλτιο και παράγει την ενέργειά της πιο αποτελεσματικά από την παραλλαγή LFP. Αυτή η επιλογή εκτεταμένης εμβέλειας με έναν κινητήρα σάς προσφέρει αυτονομία έως και 480 χλμ μεταξύ των φορτίσεων.

Τέλος, εάν η απόδοση είναι η προτεραιότητα ενός αγοραστή, τότε οδηγείται στην επιλογή της έκδοσης Twin Motor Performance στην οποία συνδυάζεται μπαταρία NMC με έναν επιπλέον δεύτερο ηλεκτρικό κινητήρα. Αυτή η τετρακίνητη παραλλαγή του EX30 παρέχει 428 ίππους και επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, κάτι που καθιστά το ΕΧ30 ως το επίσημα το ταχύτερα επιταχυνόμενο αυτοκίνητο της Volvo από ποτέ!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.