Το νέο Nissan Micra τώρα με τιμή εκκίνησης από 14.190 ευρώ!

Με τιμή εκκίνησης λίγο πάνω από τα 14.000 ευρώ διατίθεται πλέον το Nissan Micra. Ας διαβάσουμε περισσότερα για αυτό και τις εκδόσεις του.

Βρείτε μας στο

Το αναβαθμισμένο Nissan Micra για το 2021 βελτιστοποιεί το εύρος επιλογών για τους υποψήφιους αγοραστές, χάρη στην προσφορά τεσσάρων εκδόσεων εξοπλισμού, οι οποίες συνοδεύονται από πλήθος επιλογών για την εξατομίκευσή του. Έτσι, παράλληλα με την Energy, την Acenta και την Techna, η Nissan εντάσσει στην γκάμα του Micra και την δημοφιλή έκδοση N-Sport.

N-Sport: Με σπορ εμφάνιση
Ενσωματωμένη πλέον στην γκάμα του Micra, η νέα, εντυπωσιακή έκδοση N-Sport έχει σχεδιαστεί για να μαγνητίζει τα βλέμματα. Εξωτερικά, τα γυαλιστερά μαύρα μπροστινά, πίσω και πλαϊνά φινιρίσματα και τα νέα μαύρα καλύμματα καθρεπτών, συμπληρώνουν τις ζάντες Perso των 17 ιντσών, από ελαφρύ κράμα μαύρου χρώματος. Στην N-Sport, οι προβολείς ομίχλης καθώς και οι προβολείς, διατίθενται με στάνταρ πλήρη LED φωτισμό. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα με ένθετα Alcantara, όπως και η αντίστοιχη επένδυση στο ταμπλό, προσφέρουν φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Τα καθίσματα είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να παρέχουν κορυφαία υποστήριξη και για να μειώνουν την κόπωση του οδηγού στις μεγαλύτερες διαδρομές.

Techna: Με αυξημένη τεχνολογία οδήγησης
Η έκδοση Techna, ενσωματώνει εξοπλισμό με προηγμένες δυνατότητες τεχνολογίας ψυχαγωγίας και οδήγησης, υποστηρίζοντας το Nissan Intelligent Mobility. Το δημοφιλές σύστημα κάμερας Intelligent Around View Monitor της Nissan, που υποστηρίζει τους οδηγούς να ανταπεξέρχονται με ασφάλεια και ευκολία σε δύσκολα σενάρια στάθμευσης, διατίθεται με ανίχνευση κινούμενων αντικειμένων και προειδοποίηση τυφλού σημείου, αποκλειστικά στην κατηγορία Techna και μάλιστα ως στάνταρ. Επίσης, διαθέτει το κορυφαίο ηχοσύστημα Bose Personal, προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας. Το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, με πλοήγηση TomTom, διατίθεται προαιρετικά σε όλες τις εκδόσεις, αρχής γενομένης από την Acenta. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant διατίθενται από την Acenta, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

Βελτιωμένος κινητήρας Euro 6d
Ο ενισχυμένος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του 1,0 λίτρου με ισχύ 92 ίππων, συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, προσφέρει βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές. Παράλληλα, το Micra είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Micra με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic ξεκινά από τις 16.190€.

Από την έκδοση Energy και πάνω, το Micra είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control.